Examenskväll

Go’kväll!

Först vill jag börja med att tacka Er som kommenterar. Ni gör så att detta bloggande är såå mycket roligare. Ni delar också med er av era liv till mig vilket gör att jag får lite insyn även hos er. Härligt tycker jag. En del av er delar med er av känsliga saker och det tackar jag för – för att ni vill anförtro mig sånt. Samtidigt så delar ni ju med er till andra också. Jag känner att vi är ett härligt gäng härinne. Ni är fina mot mig men också gentemot varandra, det uppskattar jag väldigt mycket. Bara så att ni vet det. Ibland har jag svårt att hålla isär er – så ha gärna ett extra ”nick” i erat namn så kanske jag ”lär känna” er bland kommentarerna.

 
Det var fina Emma vi firade ikväll. Hon är äntligen lågstadielärare. Det var inte långt ifrån att hon ev hade kunnat bli Milos fröken. 🙂 Måste bara berätta vilken jäkla kämpe Emma varit. Hon har jobbat natt på Statoil samtidigt som hon pluggat heltid för att få livet att gå ihop. Hon har bakat och fixat som extrahobby. Tentor och plugg blandat med vuxenliv och egenköpt lya. Fifan, en eloge till henne. Vilket jobb! Jag är impad!

 

Mums va? Smörgåstårta är väl bland det godaste som finns!? Love it! Räknade inte direkt denna helgen men imorn är jag tillbaka på banan igen. Då ska det börja joggas. 🙂

 

Presentbord med alla vackra blommor. Emma fick massa fint och det förtjänade hon efter allt slit hon gått igenom. Nu väntar heltidsjobb i höst med en liten ettaplättare! ❤️

 

 
Kvällen outfit: Klänning från H&M. Skor Friis & Company. Väska H&M…

Nu ska myskläderna på och så ska jag slå rot framför TV:n. Thedde är på väg hem från Gbg och Elliot sover hos en kompis. Hoppas Du har en mysig kväll! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Å
Å
8 years ago

Vill bara titta in och säga att jäklar vad fin du är i den klänningen och de skorna!! Imorse var det depp, hypokondri och ångest hos mig men efter dina kloka ord om att vända tankar till något positivt mår jag faktiskt bättre såhär framåt kvällskvisten- tack för det! Är glad att ni fått tag på ett så fint hus, det känns som att du verkligen är värd det ❤️

Å
Å
8 years ago

Vill bara titta in och säga att jäklar vad fin du är i den klänningen och de skorna!! Imorse var det depp, hypokondri och ångest hos mig men efter dina kloka ord om att vända tankar till något positivt mår jag faktiskt bättre såhär framåt kvällskvisten- tack för det! Är glad att ni fått tag på ett så fint hus, det känns som att du verkligen är värd det ❤️

Lotta
Lotta
8 years ago

Väry snygga skor.Måste skärpa till mig när det gäller kläder och skor .Väljer helst lågklackat då det är skönast.Dom gånger jag haft höga klackar så blir mannen mycket glad och jag har fullt sjå att hålla hans händer borta ( om det inte passar förstås..hihi).
I morrn kör jag med dig.Det du går lr joggar ska även jag göra .Så kör hårt nu söta du..kram

Lotta
Lotta
8 years ago

Väry snygga skor.Måste skärpa till mig när det gäller kläder och skor .Väljer helst lågklackat då det är skönast.Dom gånger jag haft höga klackar så blir mannen mycket glad och jag har fullt sjå att hålla hans händer borta ( om det inte passar förstås..hihi).
I morrn kör jag med dig.Det du går lr joggar ska även jag göra .Så kör hårt nu söta du..kram

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Hej Niiinis!
Alltid lika snygg och fräsch,det är kul när du delar med dig av alla tips med kläder och skor m.m
Tycker inte du behöver tänka på points, du är så fin som du är:)
Önskar dig en trevlig midsommarvecka, och fortsätt skriv som du gör om blandade saker och allt i livet, älskart!
Kram Jeanette.

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Hej Niiinis!
Alltid lika snygg och fräsch,det är kul när du delar med dig av alla tips med kläder och skor m.m
Tycker inte du behöver tänka på points, du är så fin som du är:)
Önskar dig en trevlig midsommarvecka, och fortsätt skriv som du gör om blandade saker och allt i livet, älskart!
Kram Jeanette.

Johanna
Johanna
8 years ago

Vilken snygg klänning!!!
Du ser så jäkla fräch ut!!
Kram

Johanna
Johanna
8 years ago

Vilken snygg klänning!!!
Du ser så jäkla fräch ut!!
Kram

Amanda
Amanda
8 years ago

Din blogg är superbra! Läser flera ggr om dagen 😀

Själv går jag Hundinstruktörsutbildning, jobbar på hunddagis och försöker lyckas ta körkort… Mycket på samma gång 😉

Ha en fin vecka! Kram

Amanda
Amanda
8 years ago

Din blogg är superbra! Läser flera ggr om dagen 😀

Själv går jag Hundinstruktörsutbildning, jobbar på hunddagis och försöker lyckas ta körkort… Mycket på samma gång 😉

Ha en fin vecka! Kram

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Så härligt med examensfest, kan verkligen få stå hennes känsla nu när hon är klar! det är fyra år sedan jag blev klar med min och även om det var jobbiga år på högskolan så längtar jag rätt ofta tillbaka till studentlivet, det är en speciell frihetskänsla.
Vill passa på att tacka för receptet på daimglassen, jag använde grundreceptet men bytte smaksättningen när jag gjorden den i helgen. Så bra med en glass som är lätt att göra laktosfri. Lägger upp min variant av glassen på min blogg i kväll 🙂
Ha en fin dag! Kram Malin

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

Så härligt med examensfest, kan verkligen få stå hennes känsla nu när hon är klar! det är fyra år sedan jag blev klar med min och även om det var jobbiga år på högskolan så längtar jag rätt ofta tillbaka till studentlivet, det är en speciell frihetskänsla.
Vill passa på att tacka för receptet på daimglassen, jag använde grundreceptet men bytte smaksättningen när jag gjorden den i helgen. Så bra med en glass som är lätt att göra laktosfri. Lägger upp min variant av glassen på min blogg i kväll 🙂
Ha en fin dag! Kram Malin

Nästa inlägg

Snart examensfest

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x