Snart examensfest

  

Nu är vi på väg till examensfest. Fina Emma har tagit lärarexamen. Beundrar människor som orkar plugga efter gymnasiet. Själv var jag KRÄKLESS på skolan. Hade något sagt att jag skulle plugga 3 år tilk hade jag emigrerat till Grönland. Men såhär i efterhand hade det ju inte alls varit dumt att ha en gedigen utbildning. Inte alls. Dessutom var studentlivet riktigt kul. 🙂 Nemas problemas liksom. Ja tog dessutom studenten när lågkonjunkturen var som svårast i Sverige så den första starten efter studenten blev väl sådär.

Men hejja Emma! Du är grym som nu blivit färdig lärare, de elever som får dig som lärare kan skatta sig lyckliga! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bra kräm för män!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x