Ägg ägg ägg…..

  

Godmorgon! 

Här står jag och väntar på att äggen ska börja koka. Sen tar jag tid, exakt 4 minuter ska dom koka. Då är dom perfekta. Nu kör jag igång på allvar igen. Nu är det 4 veckor kvar till bröllopet och jag har nog inte gått ner mer än 2 kg. Men det är ett halvt kilo i veckan så jag får väl vara nöjd liksom. Har ju slarvat ”way to mutch”. Men när sommaren dimper ner är det tuffare än man tror att vara ”duktig”. Jag är istället duktig på att njuta av livet. 🙂 

Nähä! Nu ska jag göra i ordning Milo. Han ska till tandis idag. Vi hörs snart igen! Bloggen är laddad med massa tips då håll utkik! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Härligt det kommer att gå bra! Jag älskar ÄGG..toppen att ta med och mättar länge.

Berit
Berit
9 years ago

Härligt det kommer att gå bra! Jag älskar ÄGG..toppen att ta med och mättar länge.

EllenB
EllenB
9 years ago

Hej fina du! Mitt tips är att slänga ut vågen. Den skapar ett ”vikthets” som inte gör någon nytta. Det finns såå många bättre sätt att mäta sin framgång och välmående. Köp ett par snygga, dyra klassiska jeans i din idealstorlek, då har du verkligen ett nåbart mål som du kan mäta. Ta fram dem då och då och lägg märke till hur dem bara börjar sitta bättre o. bättre på din nya, tajtare kropp! Lycka till. Jag har gjort resan, det tog mig två år, du kan också!

EllenB
EllenB
9 years ago

Hej fina du! Mitt tips är att slänga ut vågen. Den skapar ett ”vikthets” som inte gör någon nytta. Det finns såå många bättre sätt att mäta sin framgång och välmående. Köp ett par snygga, dyra klassiska jeans i din idealstorlek, då har du verkligen ett nåbart mål som du kan mäta. Ta fram dem då och då och lägg märke till hur dem bara börjar sitta bättre o. bättre på din nya, tajtare kropp! Lycka till. Jag har gjort resan, det tog mig två år, du kan också!

Nästa inlägg

Examenskväll

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x