Har du fött barn klart?

 

Häromdagen fick jag träffa bebisen med denna lilla foten.

Bebisfötter är något jag alltid kommer vara som svagast för. Något händer i mig när jag ser bebisfötter. Jag vill typ börja gråta så jag hulkar för att det är så vackert och underbart. Så litet och perfekt. Dessa små hjälplösa varelser som vänder upp och ner på vår värld fullständigt. 

Tony och jag har ju ett gemensamt barn tillsammans, det vet ju ni som läst här. Men det ramlar in nya läsare hela tiden så för er kan jag ju berätta det dåra. Sen har jag ju två sen tidigare som nästan är vuxna båda två.  19 och 16 (snart 17) år gamla. Jag är sååå nöjd med tre barn, det var fler än jag kunnat drömma om. Att få tre friska barn är en välsignelse. 

Länge velade vi om vi ändå skulle försöka oss på ett barn till, jag och Tony alltså. Ja, i början när Milo var väldigt liten gick dessa tankar. Jag ville egentligen inte men märkte att Tony gärna hade kunnat tänka sig en till. Jag kände mig dum och egoistisk så visst kunde jag tänka mig att ”ställa upp” på en till. Till saken hör att jag faktiskt var klar med två barn också men hade inte kunnat leva med mig själv om Tony inte fått några barn pga vad jag bestämt. Sen blir jag ju så sjuuuuk. Jag bara kräks. Halva tiden kräks jag, resten mår jag illa som en magsjuk. Kroppen går sönder och allt är piss, typ så. 
  
När det visade sig att Milo var en bebis som inte diggade att sova kom Tony på andra tankar. Efter ett stort antal nätter utan sömn kändes det som ett skämt att vi ens funderat på saken. De 6 första månaderna hade vi allt mellan 10-16 uppvak per natt. Sen fortsatte det bara…. Hålögda, smått knäckta och efter att ha testat alla metoder som finns på marknaden gav vi bara upp och levde med dessa röriga nätter. Vid 4,5 års ålder sov Milo sin första hela natt. HALLELUJA! 

  
Ångrar jag idag att vi inte försökte skaffa ett barn till? Nej faktiskt inte. Jag är såå nöjd och det är Tony med. Vi insåg att vi nog inte skulle klara en till resa. Vi genomgick en missfallsresa innan Milo och risken fanns ju att det skulle bli samma igen. Länge bultade dock ”plommonpullan” när jag såg en nyfödd bebis. Varje cell i min kropp ville gå hem och fortplanta sig och avla en till bebis. Men nu, äntligen, så har ”plommonpullan” slutat bulta. 😉

 

Vår lilla solstråle! Glada är vi att vi till slut fick en härlig bebis med söta bebisfötter. Jag fick den stora äran att bli sladdismamma, så stort och härligt. Jag fick liksom en chans till att vara mamma när jag lugnat mig och verkligen stannade till och njöt av de där bebisfötterna. Stora barnen avgudade den lilla bebisen från första början och det var otroligt fint att få ge dom en lillebror. Hela familjen liksom sken upp av lycka över den lilla bebisen i familjen. 
Det är en härlig känsla att vara ”klar”. När suget efter bebis liksom släpper taget och man ser fram emot att få följa de man har på sin resa fram i livet. Småbarnsåren är förbi och plötsligt har man ett barn som klarar mer och mer på egen hand. 

Hur är det med dig? Har du barn? Är du ”klar”? Hur ser planen ut? Berätta gärna…. 

Nu blir det fotpill framför TV:n här. Ha en fin kväll fina. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

49 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
9 years ago

Jag fyllde nyss 35 och fick min dotter precis innan jag skulle fylla 24. Separerade från hennes pappa ganska snabbt och cirka tre år senare träffade jag min nuvarande man. Han tog till sig min dotter på ett alldeles fantastiskt sätt, och i slutet av 2009 fick vi en son ihop. Både jag och min man har velat fram och tillbaka om vi skulle ha ett barn till, men det var nog mest jag som satte ner foten och tyckte att det räckte med två;-) Jag har ju varit mamma nästan hela mitt vuxna liv och känner att jag orkar nog inte börja om på nytt en gång till. Men åh så man kan bli sugen på en till när man ser alla små söta bebisar!

Nina
Nina
9 years ago

Jag fyllde nyss 35 och fick min dotter precis innan jag skulle fylla 24. Separerade från hennes pappa ganska snabbt och cirka tre år senare träffade jag min nuvarande man. Han tog till sig min dotter på ett alldeles fantastiskt sätt, och i slutet av 2009 fick vi en son ihop. Både jag och min man har velat fram och tillbaka om vi skulle ha ett barn till, men det var nog mest jag som satte ner foten och tyckte att det räckte med två;-) Jag har ju varit mamma nästan hela mitt vuxna liv och känner att jag orkar nog inte börja om på nytt en gång till. Men åh så man kan bli sugen på en till när man ser alla små söta bebisar!

Cecilia
Cecilia
9 years ago

Hej.
Vi har 4 döttrar & 3 är med min man, 1 från tidigare relation. Ålder: 16,13,12 & 6! Är nöjd & färdig. De två i mitten hade svår kolik, det var tufft.
Tycker som du, nu ska man både njuta & orka resten av vägen med barnen också.
Kram & tack för en fin blogg med många uppdateringar.

Cecilia
Cecilia
9 years ago

Hej.
Vi har 4 döttrar & 3 är med min man, 1 från tidigare relation. Ålder: 16,13,12 & 6! Är nöjd & färdig. De två i mitten hade svår kolik, det var tufft.
Tycker som du, nu ska man både njuta & orka resten av vägen med barnen också.
Kram & tack för en fin blogg med många uppdateringar.

Linda
Linda
9 years ago

Jo vi känner oss klara, vi har två barn som kom tätt o sambon har en pojk sen innan med. Å tur i oturen att vi kände att familjen var komplett för efter att ha dragits med envis infektion i en äggledare fick jag opera bort båda (plus lite annat) så är steril nu. Är tacksam att ja inte råka ut för det när jag var yngre å inte hunnit skaffa barn!
Nu hoppas ja på att nån av mina bröder skaffar smått <3 så kan man få gosa å snusa å ha det där bästa med bebisar men slippa vaknätter o annat jobbigt som följer med bsrnlivet ;-)))

Linda
Linda
9 years ago

Jo vi känner oss klara, vi har två barn som kom tätt o sambon har en pojk sen innan med. Å tur i oturen att vi kände att familjen var komplett för efter att ha dragits med envis infektion i en äggledare fick jag opera bort båda (plus lite annat) så är steril nu. Är tacksam att ja inte råka ut för det när jag var yngre å inte hunnit skaffa barn!
Nu hoppas ja på att nån av mina bröder skaffar smått <3 så kan man få gosa å snusa å ha det där bästa med bebisar men slippa vaknätter o annat jobbigt som följer med bsrnlivet ;-)))

Annika K
Annika K
9 years ago

Jag är klar med barnafödande. Är 46 o barnen är stora. Döttrar på 21, 25 o 27
Kommer sakna gravidmage, buffande fötter mm 🙁

Men får njuta av bebis i form av barnbarn istället. Blir mormor snart <3

Annika K
Annika K
9 years ago

Jag är klar med barnafödande. Är 46 o barnen är stora. Döttrar på 21, 25 o 27
Kommer sakna gravidmage, buffande fötter mm 🙁

Men får njuta av bebis i form av barnbarn istället. Blir mormor snart <3

Evelina
9 years ago

Är 27 och har en liten fis på 10månader precis idag. Är inte klar, vill ha en till ganska snart- men hur snart? Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde under min graviditet och därför längtar jag tills jag är gravid igen samtidigt som jag vill spara lite på den karamellen eftersom att jag bara vill ha två och blir jag gravid snart igen så har jag ju förbrukat det mysiga så att säga. Luddigt men jaa, du fattar. 🙂

Evelina
9 years ago

Är 27 och har en liten fis på 10månader precis idag. Är inte klar, vill ha en till ganska snart- men hur snart? Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde under min graviditet och därför längtar jag tills jag är gravid igen samtidigt som jag vill spara lite på den karamellen eftersom att jag bara vill ha två och blir jag gravid snart igen så har jag ju förbrukat det mysiga så att säga. Luddigt men jaa, du fattar. 🙂

H
H
9 years ago

27 år och längtar efter att få ett litet mirakel. Börjat med ivf då vi haft problem att bli gravida på naturlig väg. Så om allt går som vi vill så har jag förhoppningsvis en liten bebis i magen till hösten. *Håller tummar och tår* Samtidigt som det känns helt fantastiskt om det skulle gå vägen så är det också fruktansvärt skrämmande. Nåt helt nytt som man aldrig har varit med om och som man inte har en aning om hur det känns. Att få allt ansvar för en liten människa. Kram

H
H
9 years ago

27 år och längtar efter att få ett litet mirakel. Börjat med ivf då vi haft problem att bli gravida på naturlig väg. Så om allt går som vi vill så har jag förhoppningsvis en liten bebis i magen till hösten. *Håller tummar och tår* Samtidigt som det känns helt fantastiskt om det skulle gå vägen så är det också fruktansvärt skrämmande. Nåt helt nytt som man aldrig har varit med om och som man inte har en aning om hur det känns. Att få allt ansvar för en liten människa. Kram

Åsa
Åsa
9 years ago

Jag trodde jag var klar. Har två tjejer på 11 och 14 och var så nöjd med det. Jag fick pilla i mig många hormontabletter för att de skulle bli till och det var en av anledningarna till att vi redan tidigt gav upp tanken på en trea. I slutet av förra sommaren fick jag så hemskt ont i brösten under en period och tog ett gravtest för att utesluta den anledningen och ”hjälp” det var positivt. Idag ligger världens finaste lillebror, 10 veckor gammal, bredvid mig och sover. Han hade helt enkelt bestämt sig för att flytta in hos oss. Helt underbart, hade jag förstått hur mysigt det är med en sladdis hade vi nog försökt aktivt lite tidigare. Men nu får det räcka, nu är bi helt klara!

Åsa
Åsa
9 years ago

Jag trodde jag var klar. Har två tjejer på 11 och 14 och var så nöjd med det. Jag fick pilla i mig många hormontabletter för att de skulle bli till och det var en av anledningarna till att vi redan tidigt gav upp tanken på en trea. I slutet av förra sommaren fick jag så hemskt ont i brösten under en period och tog ett gravtest för att utesluta den anledningen och ”hjälp” det var positivt. Idag ligger världens finaste lillebror, 10 veckor gammal, bredvid mig och sover. Han hade helt enkelt bestämt sig för att flytta in hos oss. Helt underbart, hade jag förstått hur mysigt det är med en sladdis hade vi nog försökt aktivt lite tidigare. Men nu får det räcka, nu är bi helt klara!

Frida
Frida
9 years ago

Jag är 32 år. Har en son på 8 månader. Min man och jag vill gärna ha 2 st barn till (om man får önska). Tre känns bra på nått vis:). Jag har två syskon och jag har alltid drömt om att ha en stor familj!

Frida
Frida
9 years ago

Jag är 32 år. Har en son på 8 månader. Min man och jag vill gärna ha 2 st barn till (om man får önska). Tre känns bra på nått vis:). Jag har två syskon och jag har alltid drömt om att ha en stor familj!

Emelie Babunovic
9 years ago

Jag är heeelt klar! Steriliserade mig för snart 3 årsen och är så glad över det och har inte ångrat beslutet en enda gång. Det tog lång tid då socialtjänsten var tvungen att godkänna det hela då jag var under 25, suck!

Kram

Emelie Babunovic
9 years ago

Jag är heeelt klar! Steriliserade mig för snart 3 årsen och är så glad över det och har inte ångrat beslutet en enda gång. Det tog lång tid då socialtjänsten var tvungen att godkänna det hela då jag var under 25, suck!

Kram

Eva
Eva
9 years ago

Jag tror inte att min kropp klarar av fler graviditeter, jag har förlossningsskador som jag kämpat med i många år och det senaste året har jag diagnostiserats med endometrios och tagit bort en äggledare. Jag är 38 år och så tacksam för mina två friska barn som nu är 14 och 7 år gamla och känner mig mer än nöjd men det är ju hur mysigt som helst med småbebisar! Hittade till din blogg för några månader sedan men har aldrig kommenterat tidigare så jag vill bara säga stort tack för en suverän blogg och för allt du delar med dig av i ditt liv! Kram

Eva
Eva
9 years ago

Jag tror inte att min kropp klarar av fler graviditeter, jag har förlossningsskador som jag kämpat med i många år och det senaste året har jag diagnostiserats med endometrios och tagit bort en äggledare. Jag är 38 år och så tacksam för mina två friska barn som nu är 14 och 7 år gamla och känner mig mer än nöjd men det är ju hur mysigt som helst med småbebisar! Hittade till din blogg för några månader sedan men har aldrig kommenterat tidigare så jag vill bara säga stort tack för en suverän blogg och för allt du delar med dig av i ditt liv! Kram

Rebecca
9 years ago

Jag och min man drömde om tre barn. Vi fick två tjejer ganska tätt. De är nu 9 och 7. Men efter två jobbiga graviditeter med olika ”tillstånd” kände vi att det räckte med dessa två. Tills längtan efter den där tredje kom förra året och vi till slut vågade oss på att försöka. Så nu sitter vi här med en lillebror på 15 veckor och är jätteklara. Ännu en tuff graviditet men ännu jobbigare förlossning, vill inte gå igenom det igen men hade inte gjort det ändå. Familjen känns liksom helt komplett nu!

Rebecca
9 years ago

Jag och min man drömde om tre barn. Vi fick två tjejer ganska tätt. De är nu 9 och 7. Men efter två jobbiga graviditeter med olika ”tillstånd” kände vi att det räckte med dessa två. Tills längtan efter den där tredje kom förra året och vi till slut vågade oss på att försöka. Så nu sitter vi här med en lillebror på 15 veckor och är jätteklara. Ännu en tuff graviditet men ännu jobbigare förlossning, vill inte gå igenom det igen men hade inte gjort det ändå. Familjen känns liksom helt komplett nu!

Svahnholmen
Svahnholmen
9 years ago

Är 40 år och har två flickor på 11 och 5 år! Känner precis som du att bebissuget är över och att det är skönt att småbarnstiden är över. Men kände efter första att jag ville ha ett barn till.

Svahnholmen
Svahnholmen
9 years ago

Är 40 år och har två flickor på 11 och 5 år! Känner precis som du att bebissuget är över och att det är skönt att småbarnstiden är över. Men kände efter första att jag ville ha ett barn till.

Marre
Marre
9 years ago

Är 32 och längtar ihjäl mig efter barn! Har precis blivit klar med utbildning och nu ska förhoppningsvis sambon plugga till hösten.
Men skulle gärna vilja bli gravid nästa år.
Vill gärna ha 2 eller 3, blir kanske bara 2 eftersom tiden drar iväg. Man är ju inte purfärsk längre 😉
Underbart att följa din blogg! Tack för att du delar med dig ❤
Kramis

Marre
Marre
9 years ago

Är 32 och längtar ihjäl mig efter barn! Har precis blivit klar med utbildning och nu ska förhoppningsvis sambon plugga till hösten.
Men skulle gärna vilja bli gravid nästa år.
Vill gärna ha 2 eller 3, blir kanske bara 2 eftersom tiden drar iväg. Man är ju inte purfärsk längre 😉
Underbart att följa din blogg! Tack för att du delar med dig ❤
Kramis

Marie
Marie
9 years ago

Spontant, ja, jag är klar. Har en pojke och en flicka. Sex och tre år gamla.
Men sen kan suget ändå sätta in. Ska vi inte…..
Sen tänker jag på min foglossning som fortfarande inte gått över. Min kropp skulle nog inte klara en graviditet till. Och eftersom vi fortfarande inte får sova ordentligt säger jag nej, det blir inga fler. Även om det hugger lite i hjärtat när jag säger det.

Marie
Marie
9 years ago

Spontant, ja, jag är klar. Har en pojke och en flicka. Sex och tre år gamla.
Men sen kan suget ändå sätta in. Ska vi inte…..
Sen tänker jag på min foglossning som fortfarande inte gått över. Min kropp skulle nog inte klara en graviditet till. Och eftersom vi fortfarande inte får sova ordentligt säger jag nej, det blir inga fler. Även om det hugger lite i hjärtat när jag säger det.

Jenny
Jenny
9 years ago

hej
Vi har en rätt stor familj på 5 barn och väntar på nr 6 i november. Alla är med samma gubbe☺️
Kram

Jenny
Jenny
9 years ago

hej
Vi har en rätt stor familj på 5 barn och väntar på nr 6 i november. Alla är med samma gubbe☺️
Kram

al68
al68
9 years ago

JAAA, jag är färdig, nu väntar jag bara på barnbarn ; ). Har tre underbara killar 25, 23 och 11 år. Vi hade likt er väldigt svårt att få vår lillkille, många missfall och en graviditet som inte gick vägen. Är sååå tacksam för att vi fick han till slut. Min man har bara han så det är extra mysigt att få han tillsammans. Ha en underbar dag, kram kram <3

al68
al68
9 years ago

JAAA, jag är färdig, nu väntar jag bara på barnbarn ; ). Har tre underbara killar 25, 23 och 11 år. Vi hade likt er väldigt svårt att få vår lillkille, många missfall och en graviditet som inte gick vägen. Är sååå tacksam för att vi fick han till slut. Min man har bara han så det är extra mysigt att få han tillsammans. Ha en underbar dag, kram kram <3

Camilla
Camilla
9 years ago

Jag har två barn i åldrarna 4 och 6 (snart 7) år. Jag är nöjd med mina fantastiska barn men skulle kunna tänka mig en tredje. Men, liksom din son Milo, så har vi haft ett h-vete med lillebror och hans sömnlösa nätter. Mellan 4 månader och 14 månader skrek han oavbrutet mellan 01.00-4.00, varje natt. Jag menar alltså öppna spjäll och fullt utblås. Nätterna lugnade sig successivt men han har fortfarande inte sovit en hel natt i sin säng. Jag tror att vi, främst min man, som är rädd att genomgå samma resa för det vi hade höll på att knäcka oss totalt.
Nu när vi gjort oss av med alla bebisgrejer så inser att vi har lämnat bebisstadiet för gott och på nått sätt så är jag faktiskt tillfreds med det. På riktigt 🙂 Fast, det klart, skulle maken ändra sig så är jag flexibel 😉
Må så gott!

Camilla
Camilla
9 years ago

Jag har två barn i åldrarna 4 och 6 (snart 7) år. Jag är nöjd med mina fantastiska barn men skulle kunna tänka mig en tredje. Men, liksom din son Milo, så har vi haft ett h-vete med lillebror och hans sömnlösa nätter. Mellan 4 månader och 14 månader skrek han oavbrutet mellan 01.00-4.00, varje natt. Jag menar alltså öppna spjäll och fullt utblås. Nätterna lugnade sig successivt men han har fortfarande inte sovit en hel natt i sin säng. Jag tror att vi, främst min man, som är rädd att genomgå samma resa för det vi hade höll på att knäcka oss totalt.
Nu när vi gjort oss av med alla bebisgrejer så inser att vi har lämnat bebisstadiet för gott och på nått sätt så är jag faktiskt tillfreds med det. På riktigt 🙂 Fast, det klart, skulle maken ändra sig så är jag flexibel 😉
Må så gott!

Linda
Linda
9 years ago

hej Nina!
Ja när vet man att man är klar? Jag visste jag var klar 97 när jag fick min andra pojk, sååååå nöjd!! MEN. … Så flyttade jag och träffade mig en yngre man och som inte har några barn och helt plötsligt finns bäbis i tankarna igen… Men mitt förnuft säger att jag är klar jag har stoooooora barn (21,18) ska jag dra detta lasset igen? Vågar jag? Ärlig inte för gammal? Skulle jag inte leva mitt liv nu? Men ändå kommer de där småtankarna på fina rosiga sovkinder,bäbiskramar, titta när dom sover, fötterna, snusa dom i nacken, bli fjantig, få bebismage, SA JAG ATT JAG VAR KLAR??? Fy faaaaan för att vara velig…ödet får visa vart jag ska ta vägen;)

Ha en fantastisk dag och jag är inne och läser varje dag hos dig!! Åh vad jag vill fika med dig!!!

Bamsekram

Linda
Linda
9 years ago

hej Nina!
Ja när vet man att man är klar? Jag visste jag var klar 97 när jag fick min andra pojk, sååååå nöjd!! MEN. … Så flyttade jag och träffade mig en yngre man och som inte har några barn och helt plötsligt finns bäbis i tankarna igen… Men mitt förnuft säger att jag är klar jag har stoooooora barn (21,18) ska jag dra detta lasset igen? Vågar jag? Ärlig inte för gammal? Skulle jag inte leva mitt liv nu? Men ändå kommer de där småtankarna på fina rosiga sovkinder,bäbiskramar, titta när dom sover, fötterna, snusa dom i nacken, bli fjantig, få bebismage, SA JAG ATT JAG VAR KLAR??? Fy faaaaan för att vara velig…ödet får visa vart jag ska ta vägen;)

Ha en fantastisk dag och jag är inne och läser varje dag hos dig!! Åh vad jag vill fika med dig!!!

Bamsekram

Berit
Berit
9 years ago

Åh visst är det mysigt med bebisar men jag är också definitivt klar. Har två flickor 13,15 år och fyller 43 i år så det tåget är kört. Har egentligen aldrig ens funderat på en sladdis men rent arbetsmässigt hade det ju varit smart då man får fler föräldradagar att ta ut.
Nåja just nu har vi det så jobbigt med tonårsproblem så vi har häcken full med det.

Berit
Berit
9 years ago

Åh visst är det mysigt med bebisar men jag är också definitivt klar. Har två flickor 13,15 år och fyller 43 i år så det tåget är kört. Har egentligen aldrig ens funderat på en sladdis men rent arbetsmässigt hade det ju varit smart då man får fler föräldradagar att ta ut.
Nåja just nu har vi det så jobbigt med tonårsproblem så vi har häcken full med det.

Skatan
Skatan
9 years ago

Jag är slut som artist. Är nu 44 år och mamma till två underbara tjejer som är 25 & 18 år. Jag hade tänkt att jag inte skulle ha några barn alls. …ödet ville annorlunda. trots att jag var ung mamma så var jag världens lyckligaste. Nu skulle den här lilla människan få hela min uppmärksamhet. Jag ville kunna ge henne allt och gärna lite till. Kom själv från en stor syskonskara…..och visst det var roligt. Men också jobbigt….Hade absolut inga som helst tankar på att skaffa ett syskon. Skulle byta preventivmedel och då passade hon på att ”glida in” hehe. Så jävla tacksam för det. Nu när jag tittar tillbaka kan jag önska att vi skaffade många barn. Varför inte fyra? Eller fem…….men kommer genast på att vi inte skulle vara ihop då……tyvärr innebar småbarnsåren mkt slit. mest gör mig. …..mycket för att jag utan att behövde vände ut och in på mig själv. Nu har jag den stora stora lyckan att få vara mormor. DET är den mest fantastiska upplevelse jag hittills fått vara med om. Känner mig stenrik och blir alldeles varm när jag tänker på mitt barnbarn. Jösses vilken lycka. I slutet på sommaren kommer barnbarn nummer två. ….Då ska jag få gnussa med en sån där liten igen. ……..Lycka!

Skatan
Skatan
9 years ago

Jag är slut som artist. Är nu 44 år och mamma till två underbara tjejer som är 25 & 18 år. Jag hade tänkt att jag inte skulle ha några barn alls. …ödet ville annorlunda. trots att jag var ung mamma så var jag världens lyckligaste. Nu skulle den här lilla människan få hela min uppmärksamhet. Jag ville kunna ge henne allt och gärna lite till. Kom själv från en stor syskonskara…..och visst det var roligt. Men också jobbigt….Hade absolut inga som helst tankar på att skaffa ett syskon. Skulle byta preventivmedel och då passade hon på att ”glida in” hehe. Så jävla tacksam för det. Nu när jag tittar tillbaka kan jag önska att vi skaffade många barn. Varför inte fyra? Eller fem…….men kommer genast på att vi inte skulle vara ihop då……tyvärr innebar småbarnsåren mkt slit. mest gör mig. …..mycket för att jag utan att behövde vände ut och in på mig själv. Nu har jag den stora stora lyckan att få vara mormor. DET är den mest fantastiska upplevelse jag hittills fått vara med om. Känner mig stenrik och blir alldeles varm när jag tänker på mitt barnbarn. Jösses vilken lycka. I slutet på sommaren kommer barnbarn nummer två. ….Då ska jag få gnussa med en sån där liten igen. ……..Lycka!

Jonna
Jonna
9 years ago

Jag är 35 år och har 0 st barn och är sååå klar.

Jonna
Jonna
9 years ago

Jag är 35 år och har 0 st barn och är sååå klar.

Vickis
Vickis
9 years ago

Har tre fina prinsessor i åldrarna 11, 5 och snart 4 som ibland driver sin mamma till vansinne. 😉
Min kropp är inte gjord för att vara gravid, foglossning från helvetet så jag blev omracead av Agda 97 med rullatorn och med sista ett illamående utan dess like så jag fick stanna o spy i buskarna påväg till skolan med den äldsta.. Som tur är försvann foglossningen nästan direkt ungen kommit ut och jag kunde nästan skutta hem från BB!
Har blivit snittad med alla tre, första urakut som det så fint heter, och sen planerat med de två yngsta så när jag ändå låg på operationsbordet för snart fyra år sen passade jag på att sterilisera mig. Har inte ångrat mig en sekund. Vi har tre fina friska flickor och är så nöjda! ❤
Nu går jag och väntar på Jennys sjätte bebis så jag kan gosa och köra mina ”tre L”. Låna, Lukta & Lämna tillbaka! 😉

Vickis
Vickis
9 years ago

Har tre fina prinsessor i åldrarna 11, 5 och snart 4 som ibland driver sin mamma till vansinne. 😉
Min kropp är inte gjord för att vara gravid, foglossning från helvetet så jag blev omracead av Agda 97 med rullatorn och med sista ett illamående utan dess like så jag fick stanna o spy i buskarna påväg till skolan med den äldsta.. Som tur är försvann foglossningen nästan direkt ungen kommit ut och jag kunde nästan skutta hem från BB!
Har blivit snittad med alla tre, första urakut som det så fint heter, och sen planerat med de två yngsta så när jag ändå låg på operationsbordet för snart fyra år sen passade jag på att sterilisera mig. Har inte ångrat mig en sekund. Vi har tre fina friska flickor och är så nöjda! ❤
Nu går jag och väntar på Jennys sjätte bebis så jag kan gosa och köra mina ”tre L”. Låna, Lukta & Lämna tillbaka! 😉

ÅsaJ
ÅsaJ
9 years ago

Jag har inga egna och saknar inte heller egna barn. Men jag har underbara syskonbarn som jag umgås mycket med och som gärna hänger med sin moster. Nu när man passerat 40 verkar omgivningen ha accepterat läget, så nu slipper jag tjatet om ”är du inte sugen” eller ”är det inte dags snart”!

ÅsaJ
ÅsaJ
9 years ago

Jag har inga egna och saknar inte heller egna barn. Men jag har underbara syskonbarn som jag umgås mycket med och som gärna hänger med sin moster. Nu när man passerat 40 verkar omgivningen ha accepterat läget, så nu slipper jag tjatet om ”är du inte sugen” eller ”är det inte dags snart”!

Cecilia L
Cecilia L
9 years ago

Har 2 barn, 15 och 19 år. Den sista graviditeten så kräktes jag i 6 månader och ut kom en liten kille med kolik…. Hade det inte varit en så jobbig tid så kunde vi tänkt oss en tredje. Nu vid 40-årsålder så har vi blivit familjehem till en 10-åring så det tredje barnet kom ju ändå på sätt och vis 🙂

Cecilia L
Cecilia L
9 years ago

Har 2 barn, 15 och 19 år. Den sista graviditeten så kräktes jag i 6 månader och ut kom en liten kille med kolik…. Hade det inte varit en så jobbig tid så kunde vi tänkt oss en tredje. Nu vid 40-årsålder så har vi blivit familjehem till en 10-åring så det tredje barnet kom ju ändå på sätt och vis 🙂

Marie
Marie
9 years ago

Är 43 och har 4 barn med samma man. Först kom det 3 gossar (-97,-00,-04) och sen kom det en liten prinsessa (-12). Är diabetiker och har under graviditeterna varit mer diabetiker än gravid, tyvärr så det är. Första barnet vart det igångsättning och de andra är snitt. Jag är sååå klar med att vara gravid faktiskt. Älskar din härlig blogg och brukar försöka hålla mig från att läsa bloggen så att jag har mycket att läsa igen! Kram kram på dig vännen

Nästa inlägg

Sovrumsbilder

49
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x