Få en somrigt fräsch look!

Dagens TIPS! 

Tråkigt nog så är det sista dagen idag som solen ska vara framme på några dagar. Men misströsta inte, det är garanterat inte sista gången vi sett den denna sommaren. Tänkte att jag skulle ge dig tips på hur du fortsätter att se sådär härligt somrigt fräsch ut även om solen går i moln för en stund. Det är ju midsommarafton på fredag.

Den här glitteroljan bara älskar jag. Den är lagom glittrig, inte sådär så man ser ut som ett 80 tals disco helt och hållet. Jag brukar ha på denna i dekolletaget och på armarna. Blir så fint i ljuset.

Detta är i grund och botten en torrolja med vårdande egenskaper som håller huden härligt mjuk och len. Den håller huden härligt solbränd och med små inlsag av guldglitter i så ser du ut som en exotisk drottning. Doften ska vi inte ens prata om, direkt hämtad ifrån nån tropisk ö. Du hittar oljan HÄR!  

En ny sommarfavorit är denna. Ett solpuder som har två olika nyanser i samma. Ju brunare du blir desto mer mörkt kan du ha på ditt solpuder. Denna är dessutom utslätande så man får sådär härligt len hud. Pudret hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Åh jag ÄLSKAR dina tips..vill ha mycket från Yves och tycker du ger så bra tips därifrån. Snart får du fixa ett bra erbjudande åt oss igen 🙂

Berit
Berit
8 years ago

Åh jag ÄLSKAR dina tips..vill ha mycket från Yves och tycker du ger så bra tips därifrån. Snart får du fixa ett bra erbjudande åt oss igen 🙂

Nästa inlägg

Godmorgon

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x