Godmorgon

Tack!

Tack för alla underbara berättelser om era tankar kring barn. Fortsätt gärna. ❤️ Milo drömde massor inatt och gallskrek lite då och då. Det är också då man kommer på hur skönt det är när den där lilla småbarnsperioden är förbi, när det ALLTID var så. 🙂

  
Efter en del förfrågningar om bilder ifrån vår trädgård har jag varit och knäppt lite. Visar dig senare sen. Nu ska jag stressa vidare och lämna Milo på fritids. Idag är det jobb och sen utrensning av lägenhet. Imorgon har vi visning av den. Den är ju så gott som tom förutom en del grejer som ligger kvar och skräpar. Ska sälja av allt som vi inte ska ha, perfekt läge för utrensning. 🙂 

Hörs snart igen! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Har du fött barn klart?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x