Nelly REA

SOMMAR REA NELLY

Blusen HÄR 

Ville bara göra Er uppmärksamma på att Nelly nu dragit igång sin stora sommar-REA. Maaaaaaassor av härliga kläder till galna priser. Jag klickade mig in och hittade genast en miljard saker som jag hade velat ha. Hela deras REA hittar du HÄR. 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
9 years ago

Hej! Jag har för mig att du skrev om magnesium för ett tag sedan. Att det är bra för oregelbundna hjärtslag. Har du själv haft det? Jag har sedan två veckor tillbaka konstig rytm på hjärtat. Det är obehagligt och jag blir rädd. Inte blir det lättare av att jag är livrädd för läkare. Hjälper magnesium?

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
9 years ago

Min pappa hade haft oregelbundna hjärtslag i ett år till och från. Precis som för dig så höll det i sig lite då och då. Han började äta magnesium – en dos på 750 mg per dag. Hjärtat lugnade sig medsamma och han har med hjälp av magnesium blivit av med det.

Så snälla du, spring och köp. Kanske hjälper det dig också!

Var inte rädd, kram! ❤️

Helena
Helena
Reply to  niiinis
9 years ago

Tack snälla du!

Jessica
Jessica
9 years ago

Tips på vit regnjacka. Har den själv och är jättenöjd!
http://www.stormberg.com/se/dam/regnklader/skrinn-regnkappa-dam.html#17960

Nästa inlägg

Morning!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x