Vi gjorde en husrening!

Godmorgon min vän!

Ropade nog hej för tidigt, magen vill inte riktigt. Well well, det får vara så nu. Igår hängde jag och Carola hela dagen. Bakade en jättegod kaka (som du senare ska få receptet på), vi fikade och satt och pratade om allt. Vi klickar verkligen hon och jag, det är så skönt med såna vänner. När det bara känns rätt och härligt. 

  

Min fina Carola! Idag gick hon (som är utbildad till medium och jefligt duktig) igenom vårt hus. Hon skulle göra en husrening. Det var lite som jag trodde. Det finns energier här men inga elakheter alls, dock en farbror som håller koll på vårt hus. Han har själv bott i det, haft massa katter och varit ganska så deppig som person då han varit väldigt missförstådd och ensam. Många har trott att han är knäppare än vad han är. Han har en ganska så låg energi vilket jag tar in, det gör att jag kan känna mig lite låg. Min morfar är också med, men det är han ju alltid. Han är min skyddsängel och följer mig. Han hade lite härliga råd till mig. Han är också väldigt väldigt glad över att jag bor i det här huset. Det finns också någon kvinna…. 

Nu har Carola i varje fall ”renat” lite. Vit Salvia (torkad) är en renande ört som är otroligt renande för just alla former av energier. Alla energier, både från levande människor som varit eller bott i vårt hus men också de dödas energier sätter sig i väggarna. Det Carola gjorde var att hon renade alla rum från dessa energier. Farbrorn blir jag inte av med, inte morfar och kvinnan heller. Mest för att jag inte ville det, dom får vara här. Dock så ville jag att Carola rensade ur energierna som satt i väggarna. Sånt kan vara bra att få bort. Så vad hände då?

Ja har sovit min lugnaste natt sen vi flyttade in i huset. Jag har ju nämnt att jag sovit oroligt. Eftersom jag är väldigt mottaglig för energier så kan man bli lite orolig av dessa. Jag är mottaglig för båda levande men också de dödas energier. Jag kan pejla av en människa på bara några sekunder. Det är en gåva men kan också vara väldigt jobbigt. Men jag håller på att försöka lära mig att stänga av, det är otroligt svårt men ett måste om man ska ”orka med”. Så, inatt har jag sovit som ett barn. Vaknade och var upp och kissade men somnade om som en stock på två röda. Så härligt!

Carola kände att vårt hus är fantastiskt på många sätt och känns så glatt och har mycket positiva energier. Det gjorde mig glad för det har jag också känt. Dock så behövde det renas lite. Vilket hon gjorde med den här:

  
Man tuttar alltså eld på den här och sen så ska det pyra rök ifrån den. Den röken renar sedan hemmet. Detta kan man också göra själv om man vill. Läste att man kan göra det en gång i veckan i början, sen kan det räcka att göra det 4 ggr per år. 

Om du vill få kontakt med Carola, kanske vill du göra en sittning hos henne eller någon annan behandling eller kanske behöver du rena ditt hem, ja men då hittar du hennes hemsida HÄR!

  
Hörrni, jag vill önska er alla en underbar midsommar. ❤️ Försök att njuta även om det regnar. Själv ska jag nu gå ner i vårt ”rena” kök och sätta en deg innan jag ger mig ut på promenad.  Sedan bär det av till våra vänner i Södertälje. 

Midsommarkram! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Låter spännande det där. Önskar dig också en fin midsommarhelg!

Kram Lena

Linda
Linda
8 years ago

Välkomna till ett regnigt Södertälje! Hoppas ni får en härlig dag och kväll trots vädret! Väntar på en liten stunds uppehåll så att jag kan ge mig ut i trädgården och plocka in en massa blommor så vi får lite midsommarkänsla! Kram

AnnBritt
AnnBritt
8 years ago

Tack för en härlig blogg som du verkligen bjuder oss gäster på så mycket varierande saker.
Du är så äkta och du följer ditt hjärta! Dina barn är så fina och din man också:)
Önskar dig och din familj en Glad Midsommar!

Mia
Mia
8 years ago

Glad Midsommar!! <3

Helena
Helena
8 years ago

Ja Carola är superduktig.Hittade ju henne via din blogg.Så jag är evigt tacksam för det. Är snart 1 år sedan jag besökte henne för en sittning. En häftig upplevelse som verkligen påverkat mig och mitt liv på ett positivt sätt. Må så gott .Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Åh vad härligt att höra. Ska hälsa det till Carola, hon blir alltid glad när hon hör hur positiva människor blir efter en sittning. Kram

Nästa inlägg

Nelly REA

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x