Idag går vi en promenad i kampen mot ALS

  

Har ni sett? Första pionen i trädgården är utslagen!

Åh, som jag längtat. Varje dag har jag tittat till dessa för att se när de ska slå ut. Å så äntligen idag så fick jag se denna. Så vackra! Nu måste jag brassa ner och skaffa snören och träpinnar att sätta runt för att ”staga” upp. Vet att det finns riktiga såna böjar att sätta runt men tycker dom är så fula (Filåt). Pionerna är nämligen långa och väldigt tunga när de slår ut. 

  

Jag har ju skrivit om Malin som drabbats av ALS HÄR och HÄRPåminner Er som tänkt att gå ALS-promenaden idag! Mellan 14.30-16 är promenaden och man får komma när man vill däremellan. Har man inte möjlighet att delta kan man ändå vara med och bidra:

Bidrag kan skänkas på konto nr: 83055-4490 4613. Om du har Swish kan du Swisha till nr: 123 515 73 1. Man kan också skänka direkt till Ulla-Carin Lindquist stiftelse dit alla insamlade pengar går till: PG 900049-8

Tack! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
8 years ago

Såg nånstans att någon satte gamla korgar utan botten som växtstöd till pioner. Riktigt fint!

trackback
8 years ago

[…] Om du skulle vilja skänka en slant till ALS forskningen kan du göra det. Alla nummer till var du gör det hittar du i inlägget HÄR! […]

Nästa inlägg

Midsommar i bilder!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x