Bak-morgon!

Godmorgon!

Kommer in lite frågor om var bloggen ska flytta? Den kommer fortsätta ha samma adress som nu. Adressen är ju som bekant: www.niiinis.se. Det är bara det att jag återigen ska börja blogga under en portal. Alltså inte vara egen. Dels så har så mycket hänt under året som gör att en egen sajt känns ”onödig”. Jag har lagt ned Nindigos Rum med tillverkningen, Tony har slutat blogga (det blev för mycket för honom att hinna med) dessutom har vi lagt ned podden. Allt det som liksom låg på min sida. Sen har jag saknat den gemenskapen man har i en portal. Efter lite möten med 2 olika portaler och diskussioner blev det till slut klart. Mitt val föll på den portalen jag nu är på väg till. Portalen jag ska gå till har jag många av mina bloggvänner på och jag ser sååå fram emot att bli en av deras toppbloggare nu. Vilken portal det är får ni veta när flytten är klar. 😉 

   
Hallonkladdkaka

Jag har bakat här på morgonkvisten. Har PMS så jag sover som en kratta just nu, då är det perfekt att gå upp och göra något man verkligen tycker om att göra. Baka lite godsaker. Har bakat en lite kladdig blåbärskaka och sen ska jag göra en liten tårta med hallonbottnar. Vi får ju gäster idag så då passade ju det grymt bra! 🙂

Nu ska jag äta frukost här. Milo har sommarlov och sover fortfarande. Så härligt att han äntligen kan sova så länge, det tog några år men nuså. Vi hörs igen snart, ha en bra måndag!  

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
9 years ago

Godmorgon!
Så härligt att börja dagen med att baka lite! Godsaker att fika på och en ljuvlig doft i hela huset 😉 Tror jag kan ana vilken portal du är på väg till, ska bli spännande o se om jag gissar rätt 🙂 förstår att det måste vara både roligare och lite lättare att tillhöra en portal (iaf när det gäller all teknik)! Hoppas du får en härlig måndag och att solen lyser på dig också!
Kram

Siv
Siv
9 years ago

Hej sitter och kollar dina recept men hittar inte på allt matbröd du bakat ? Var hittar jag dom ? Kram Siv

Malin/ Fredagskakan
9 years ago

Hej,
De där hallonbottnarna ser väldigt spännande ut:-) Vill du dela med dig av receptet? eller är det kanske så enkelt att du bara tillsatt hallonen
i en vanlig ljus botten? Ha en fin dag!! kram

Lisa(lisoball)
9 years ago

Drygt å sova dåligt.. 🙁
Jag har drömt en massa, obehagligt verkligt i över en vecka nu.
Håller tummarna för att semester å vila råder bort på det för min del!
Kram

Evelina
9 years ago

Men spännande att se vart man hamnar nästan gång man klickar in på din blogg =)

Mallan
Mallan
9 years ago

Har skrivit det förut och gissar ff på att det blir till Hembakat där Fredrik bloggar 🙂

Lena - Gott för själen
9 years ago

Spännande med ny fas i bloggandet!

Kram Lena

Nästa inlägg

To be loved by the MOST beautiful…..

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x