Finbesök!

Go’kväll!

Ja, sommaren är här! Nu är det lunch, fika och mys med vänner. Jag älskar det här. Idag kom världens mysigaste Carro med sin Melwin och Milou och så MOSS – en jätte rottis! Vår katt sket i brallan och sprang upp i ett träd och där stannade han.

  
Tussen, där satt han och kokade ner på oss. Tryggt ställe att sitta på. Jag bakade ju lite på morgonen. Slängde ihop en hallontårta och en blåbärskladdis. Gjorde också en färskpotatissallad och så grillade vi finsk bastulängd. Godaste korven! Sååå gott!! 

   

  
En hallontårta som är täckt med hallongrädde. Sen dekorerade jag med körsbär. En riktigt sommartårta med lite kompakta bottnar med hallon i. En riktig hallonbomb. 

   
 

En blåbärskladdis fylld med massa härliga blåbär. Den här äts med vaniljglass eller grädde. 

   
       

Ett riktigt fett mys under äppelträdet med hela konkarongen. Snacka om lyx på en måndag. Tur med vädret hade vi också. 

   
   

Grabbarna skiljer det bara två ynka veckor. Dom är nästan exakt lika gamla. Tänk att jag och Carro länkat omkring med magarna samtidigt utan att känna varandra då. Det gjordes volter i studsmattan för glatta livet och jag har alltid hjärtat lite i halsgropen.

  
MOSS var en snäll hund som t.o.m jag vågade krama ordentligt. Han tycker om att bli klappad på den här bjässen. Jag har ju varit ordentligt hundrädd, men med MOSS var det inga problem alls. Han var supersnäll! 

   

När bloggare ska ta bilder kan det se ut lite såhär. Kameran ska checkas och bilden ska helst bli bra. Haha…. Nu har man blivit så biten så numera smäller jag upp bilder även om det inte är särskilt bra. Som dessa två här ovan. 

   

Till slut fick vi ihop en bild på trappan här hemma. Nästa gång vi ska ses har vi bestämt att vi ska åka och bada med barnen. Vi trivs så bra ihop, återigen….så härligt när man klickar. Vi garvar så vi kiknar emellanåt medan vi avverkar allvarliga saker och funderingar med varandra. Mys är ordet!

   

Efter att Carro, barnen o hund åkt hem tog jag och Tony en runda. Vi sprang lite också då jag tränar att så småningom kunna springa 5 km. Jag var helt slut, orkade dåligt idag men antar att min PMS ligger bakom det. Trött och nöjd körde jag lite övningar hemma också. 40 armhävningar, 40 squats, 40 utfall och 70 magövningar. Heeeeelt färdig men så nöjd med mig själv! 

   

Efter runda och träning blev det basturökt finsk korv på grillen igen. Haha…. Heja Finland och heja finsk korv liksom. På längden, på tvären…. 🙂

   

  

  

Efter maten kom svärisarna förbi. Det var väl tur eftersom vi hade kylen full av godsaker. Jag äter det inte och inte Tony heller just nu så det var sååå bra att dom kom och hjälpte oss att fika bort det. 🙂 Milo fick visa när han sladdade med cykeln, han körde high five med farfar också. Så stolt och glad. Tussen! ❤️

Nä, nu måste jag gå och sova. Är sliten och trött, blir nog nåt avsnitt av vänner på Netflix innan jag somnar. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carolina
Carolina
8 years ago

Var får du tag på bastukorv?? Det var typ det enda jag åt när vi var i Finland hos min mommi när jag var liten. Så gott! Men jag har aldrig sett den här.

niiinis
niiinis
Reply to  Carolina
8 years ago

Finns lite överallt, igår köpte jag på ICA Bergvreten. Visst är det gott!

Mia
Mia
8 years ago

Vilken härlig dag ni ser ut o haft! O vilken hund så fin! 🙂

Carro
8 years ago

Tack fantastiska du för att vi fick komma till ert fantastiska hus och mysa hela dan! Du är fantastisk Nina, men det vet du redan 🙂

Ang pms, kroppen spar så j-vla mycket vätska då så svullnaden gör det tyngre att träna MEN svullnaden går snabbare ner och man mår ju så mycket bättre! Jag blåser alltid ur hela kroppen med ett monsterpass när jag har den underbara pms:en. Lugnast för family då, hahaha! Och mig själv! Självrehab!

Kramar i massor till dig! Längtar tills vår nästa date vid badet! Myyyyyys!!!

Lisa(lisoball)
8 years ago

Gomorron Nina! Så härligt allt ser ut! 😀
Hallontårtan verkar så god! 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Lisa(lisoball)
8 years ago

Den var jättegod hörde jag, testade inte själv så jag har ingen aning. 🙂

Kim - Blivande fru
8 years ago

Jag blir uppriktigt lycklig utav att läsa din blogg! ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kim - Blivande fru
8 years ago

Vad fint sagt av dig, din kommentar gjorde mig glad. ❤️

Nästa inlägg

Bak-morgon!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x