Beachlook

beachlook 2

Tröja HÄR

Ok, jag erkänner. Kanske att jag inte skulle åka till Fjärdhundrabadet (utomhusbad strax utanför Enköping) med ungar, badleksaker och kylväska såhär. Det kan jag ju erkänna. Då känns det mer en långklänning och foppatofflor liksom. 🙂 Men, om jag och Tony åkte själva till någon härlig söderhavsö, eller bara till Mallis, ja då skulle jag lätt vilja gå såhär och se lite skön ut. Tänk dig att det är skymining, å så sitter man i en varsin solstol och bara njuter av någon god drink och ser solen gå ner. Å så är man klädd såhär, med en härlig stickad tröja i bomull och en ”badis” bara och ett halsband som ser ut att vara påslängt bara. Underbart….

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att bli hel!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x