Vinn VIP-inträde till Måns Zelmerlöw

måns zelmerlöv

Vad sägs om att få gå och se Måns Zelmerlöw med VIP-inträde hela familjen?

Jojomensan, idag kickar jag igång en viktig tävling. Vill sända ut lite kärlek till mina läsare. Varför är tävlinge då viktig? Jo, Måns turné som han är på just nu heter ”The heroes tour” och är riktad till riktiga hjältar, de som står upp emot mobbing och utanförskap. Det är viktigt att vi tillsammans står upp emot sånt! I den här tävlingen ska vi lyfta ”vardagshjältar”.

Den 12 juli kommer Måns Zelmerlöw till Eskilstuna Zoo.  Nu kan alltså du (tillsammans med hela din familj) vinna VIP inträde till det! HUR TREVLIGT?! Jag ska också dit med min familj, Milo är heeeelt galen i Måns Zelmerlöw efter han vann melodifestivalen. 🙂 Hur gör du för att tävla om detta? Jo, det kan du läsa om nedan:

1) Berätta om något hjältemodigt du/ni gjort i Er vardag bland kommentarerna för detta inlägg. 

Tävlingen pågår till onsdagen den 1:a juli, vinnaren presenteras på bloggen den 2:a juli.

LYCKA TILL!

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Ja du hjältemodigt kan vara ett stort ord & innefatta väldigt mycket. Jag jobbar inom vården
& gör väldigt många hjältemodiga saker varje dag då det tillhör mitt jobb, vilket jag älskar :).
Det kan vara allt från att hålla någons hand, trösta, lyssna , finnas där & vårda dom i livets slut.
MEN något hjältemodigt som jag & min familj gör varje dag är att hålla liv i 6 st. igelkottar som har dykt upp.
Vi förser dom med mat, vatten & mycket kärlek :), hela familjen är involverad vilket är så nyttigt & mysigt.

Therese
Therese
9 years ago

Himla fin tävling 🙂

Varje vecka gör mina barn, 4 och 5 år gamla en väldigt fin insats för att hjälpa deras kompisars familj som råkat ut för något fruktansvärt. De miste sin mamma och pappa i höstas och bor nu tillsammans med mormor och morfar. De hade inte råd att gå kvar på sin gymnastik som mina tjejer går på så med lite hjälp från mig så samlar dom ihop några kronor varje vecka och lämnar över varje söndag med en förhoppning att de ska kunna börja sin gymnastik igen. Detta på initiativ av min 5 åring.
Behöver jag säga att jag är en stolt mamma som med glädje hjälper dom :)?

Kristiina
Kristiina
9 years ago

Hej!

Någonting hjältemodigt som gjorts och görs varje vecka i vår familj, är att stå för någon som är ensam.
Ensam på skolgården, ensam på aktiviteter, ensam i fikarummet, ensam på barnens träningar, ensam på nätet.
Att som stora och små se den ensamma och ägna dem en blick, ett leende, ett hej eller ett ”gillande”.
Att som liten ta till sig det och behålla det som vuxen och våga, det är hjältemodigt i det lilla men som kan betyda oerhört mycket.

Ha en underbar sommar ,
Med vänlig hälsning,
Kristiina.

Susanne
9 years ago

Hej Nina!

Åhh vilken tävling!
Våran Elma ääälskar också Måns.
Att vinna detta skulle bli sommarens höjdpunkt att få göra med henne.

Något hjältemodigt..jag tycker att våran Elma är en liten hjälte.
Hon har haft en tuff start i livet med sjukdom och andra motgångar.
Nu har hon precis gått ut nian med fina betyg och fick dessutom ett stipendium för att hon är en god kamrat <3

Kram på dig

Fröken Abbe
9 years ago

Åh, en tävling helt i min smak! Men eftersom det är alldeles för långt till Eskilstuna får jag avstå att tävla.
Kram

Emma
Emma
9 years ago

Jag jobbar som personlig assistent åt en tjej som är från Turkiet. En dag när vi var ut och gick kom det fram 3 killar och sa en massa fula ord till henne. Jag bara fortsatte att gå. Då kommer de bakifrån och sliter fram rakblad. Jag kastar mig över tjejen (som sitter i rullstol) och tar emot allt själv. Jag blev skuren på armar, nacke ,rygg och ansikte, men jag räddade henne från allt. Känns inte som om jag är någon hjälte utan jag hoppas mer att fler hade gjort samma sak som jag gjorde. Men när jag sitter här 2 år senare med mina fula ärr på mina armar är jag hur stolt som helst över mig själv!!

Camilla
9 years ago

Måns är min sons stora idol och hans högsta önskan är att få se honom live.
Därför vill jag berätta om nåt hjältemodigt som han har gjort.
Noah är 5 år och går på dagis och en dag när han och en kompis lekte i skogen kom en av tjejerna från grannavdelningen och ville vara med. Kompisen som Noah lekte med sa att hon inte fick vara med och tyckte att dom skulle få vara ifred.. Men då sa Noah ifrån och talade om att så får man inte göra, alla får vara med! Hans egna ord: ”Vi struntade i vad han sa och lekte istället”
Håller tummarna hårt!

Maria i bålsta
Maria i bålsta
9 years ago

Måns är min dotters stora idol och hon skulle verkligen vilja se honom live!
Hon är en stor hjälte i mina ögon, en händelse som fick mig att bli alldeses varm inombords var denna:

Fia lekte häst med två tjejer på skolgården, då en annan tjej kom fram och ville leka med dom. Då säger en av tjejerna att hon inte får vara med.. Men då reagerar min dotter direkt och säger till fröken.. Det hela slutar i att dom sätter sig ner och pratar om detta tillsammans, alla barnen på fritids o pedagogerna. Sen lekte dom alla fyra hur bra som helst!
När min dotter berättade detta blev jag så stolt! Så viktigt att alla känner att dom får vara med och leka, att ingen blir mobbad eller utanför!

Nästa inlägg

Kaotiskt

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x