När han blev korthårig….

Go’kväll!

Eller Go’natt. Somnade ifrån allt här på soffan. Skönt men lite ryckigt när man vaknar till…. Hade påbörjat inlägget med en mening. 🙂 Fortsätter nu när jag vaknade till.  

Idag bestämde sig Milo ändå för att inte spara ut håret. Han blev varm och håret var i vägen. Han har ju själv fått bestämma vad han ska ha för frisyr eftersom jag faktiskt är rätt laidback så, spela rolle liksom. Låt han ha som han trivs i och mår bra. Ska villigt erkänna att set kliat i mina fingrar lite då och då och vi har också frågat om han inte vill klippa sig, men det har varit tvär-NEJ. Tills idag….

  

FÖRE

 

EFTER

Med lite inspiration från Viktor Frisk & Samir. (Det är nämligen de låtar som går friskt här nu – Saxofuckingfon bl a). 

Han var både stolt och överlycklig när han fick se resultatet. Han har speglat sig om vartannat och varit orolig att frillan ska paja när han leker. Men mest varit glad då. Lilla hjärtat, blir ju så glad när jag ser honom så. När storebrorsan sen kom hem och tyckte han var supercool visste glädjen knappt några gränser. Älskade barn. 

Men vad stor han blev medsamma? Känns som han blev två år äldre direkt. Fantastiskt konstigt. Sen blev han väldigt lik storebror Elliot som liten, helt galet lik. 

  
När Tony kom hem från jobbet så var det dags för en runda i detta härliga väder. Det sprack upp fullständigt här på dagen. Skönt att se solen! Jag hade dessutom varit och köpt en ny sport-BH. Får ju hålla i nassarna när jag joggar….så ska det väl inte vara? Ser väldigt konstigt ut också när man möter folk tänker jag….. ”Pervo” kanske folk tänker? Har haft URSVÅRT att hitta en bra faktiskt. 

  
Färgen är RÖD på mitt ansikte även om det inte syns. Vi tog ”femman”, med C25K appen så har jag kommit så långt att man tar 3 km rundor. Så första 2 promenerade vi bara, sen körde vi appen. Man springer alltså 60 sec och promenerar med tempo i 90 sec åt gången. Jag och Tony springer nog på lite också så det blir svinjobbigt. Skönt när man är klar – ibland kan jag känna mig sur som ett bi när jag är på mina rundor till en början, tack och lov så släpper det med endorfinerna. 

  
Fortsätt glad efter att cykelhjälmen pajat frillan och mamsen fixat igen. Vi stannade till och körde lite styrka i slutet av spåret. Det är så bra där då dom byggt en form av styrkebana där. Jag körde squats, utfall, armhävningar och magisar så det brann i kroppen. Huuuu…..

   
   

Sen stretchade jag ur kroppen ordentligt. I min ålder börjar man bli stel, eller jag blir det. Den här övningen t ex är jätteskön för ryggen. Bara stå och hänga och dra ut alla muskler i ryggen. Böjer man ena benet så drar man ut sidorna. Så skönt! 

  
Sen var det skönt med en ”cooldown” promenad ner till bilen. Då känner man sig rätt nöjd med sig själv. Skönt när man är klar för dagen. Benen lite sådär halvmatta och sega så man ”spaghettisar” sig ner till bilen…. 🙂

  
Min lilla fis (eller stora fis med tanke på hur många år som låg i det där håret). 🙂 Nähä, nu ska jag titta på nåt avsnitt av Vänner, brukar göra susen när man vill bli trött igen. Precis lagom att titta på. Tyvärr har jag snart gått igenom alla avsnitt och alla säsonger. Ge mig gärna tips på lättsmält amerikansk komedi serie som ger mig sällis när jag vill somna om? 

Go’natt fina du! ❤️

  

1
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
8 years ago

Snyggt 🙂
Cougar Town är toppen som kvällskompis 😀 Det såg jag på Viaplay.

Niniz
Niniz
8 years ago

Drop dead diva
Låter lite töntig, men man blir fast jag looovar! 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Niniz
8 years ago

Har sett alla avsnitt! Hittar inga fler…. Fick panik när jag hade sett alla. Haha….

Berit
Berit
8 years ago

Åh så fin han blev! En riktig cooling som sagt. Jag gillar ”Orange is the new black” i alla fall den första säsongen (har inte hunnit mer)
Bra jobbat med motionen och så roligt att ni gör det tillsammans. Jag har som sagt en man som aldrig vill hänga med mig ut ens på en prommis. Det kan ju iof hänga ihop med att vi inte har samma tempo..han liksom mys går och jag vill brassa på! Nåja vi har varit gifta i 10 år nästa vecka och ett par i 20 år!!!!!! ……så vi kan väl klara det också ( vad hände med åren jag är ju typ bara 27 fortfarande)
När byter bloggen plats…jag är ju så NYFIKEN!!!

H
H
8 years ago

Åh vad bra han passade i sin nya frisyr! Ha en underbar fredag! 🙂

Sandra
Sandra
8 years ago

Modern family! 🙂

Evelina
8 years ago

Meeen vilken snygg kille! SATC tröttnar man ju aldrig på oavsett hur många ggr man plöjt igenom säsongerna. 🙂 Ha en fin helg!

niiinis
niiinis
Reply to  Evelina
8 years ago

Braaaa tips! Den tröttnar man aldrig på och jag har långt ifrån sett alla avsnitt. Tack detsamma. ❤️

Annica
Annica
8 years ago

Som någon skrev så är orange is the new black en riktigt bra serie och har otroligt sköna karaktärer som växer för varje säsong. Men du kanske redan har sett den?
Vad duktigt du är med träningen och du är så fin Nina!! Lille milo blev verkligen jättefin i håret, nyklippta småkillar är så himla söta!

Kram på dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Annica
8 years ago

Men tack fina du! ❤️ Ja, han stortrivs. Den har många tipsat om, måste nog börja se den också…. Kram

A
A
8 years ago

Komedi som slår de flesta komedier: Modern family.
Så sjukt roligt! Och korta avsnitt så man kan kolla även om man är kvällstrött!
Lovar att du kommer att gilla den! 😀

Miranda
Miranda
8 years ago

Ska du ha en BRA serie ska du se orphan black

Ska du ha en riktigt jävla bra sport bh ska du köpa märket Shock absorber!

Nästa inlägg

Vinn VIP-inträde till Måns Zelmerlöw

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x