Allergi, rundan och snart flyttar bloggen!

Åh herreminjeeeeeee….


……jag är allergisk som en grubian. Alltså huu! Note to SELF: Var inte ute när Tony klipper gräsmattan. Då får du liksom skylla dog själv!

 
Blev en hygglig duckface här på bilden…..men det var inte den vi skulle visa här utan mina ögon. Helst den vänstra som kliat hela natten. Vi har också haft overkligt varmt inne så hela familjen har varit uppe och studsat i omgångar hela natten. Till slut bäddade vi på golvet åt Milo, precis nedanför fönstret, då somnade han till slut. Thedde hade bränt sig på armarna i solen och frossade inatt så jag serverade både vätskeersättning och smärtstillande inatt. (Jäkla unge, SOM jag tjatar om solskyddsfaktor). Sen kliade mitt vänstra öga så jag ville plocka ut det och studsa det mot en betongvägg – fifaaaaan så det kliade! Är fullproppad med allergimediciner, nässpray och ögondroppar men tror att min fadäs med nyklippt gräs var orsaken just inatt. Därför är jag svullen idag också.

 
Skitsamma, jag låg och ojjade mig med snorande näsa, kliande ögon och typ blåtireöga ett tag, tog dock mitt förnuft tillfånga och snörade på mig träningskläderna och skor och gick ut på promenad.

 
Jäkligt nöjd med min runda! Över 5 km med mycket stigande terräng som bet fint på stjärten. Skönt! Hjärnan satt igång och spann direkt….samma sak varje gång! Det är som att man sotar ur systemet. 🙂

Efter promenaden satt Tony ute och väntade, han såg hur jag led av allergi. Kli kli kli…. Ni som har pollenallergi vet hur det känns. Till slut är det som att hela ansiktet kliar, man känner sig trött och sjuk också. Jaja, nog om det. Det är sommar och då får man ta den där smällen, det brukar vara värst i början när gräspollen liksom exploderar, sen lättar det lite ju längre sommaren lider.

Jahapp, nästa gång vi hörs mina bloggvänner, då gör vi det från min nya sida. Ni kommer att känna igen er direkt då jag valt att ha samma header ligga nu i början. Jag ska fotas denna veckan så ny header kommer att komma upp senare.

Vi ses lite senare! Kl 11 trycker vi på knappen i alla fall ifall du vill komma och kika direkt.

Kram och ha en fin måndag! ❤️

9
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
8 years ago

Hej, välkommen till din nya sida, önskar dig en fin dag, kram kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  al68
8 years ago

Tack snälla! ♥♥ Detsamma till dig, kram!

Evelina
8 years ago

Men så det var här nu hamnade!! Kul och lycka till!!! =)

Emma
8 years ago

Usch stackare – allergi och kliande ögon är inte alls roligt. Jag har detsamma om våren kliande ögon och snorig näsa. Vill dock undvika piller – blir så trött av dem :(.

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
1 year ago

Hej! Vill bara tipsa om allergimedicinen Grazax som finns på recept. Det är en desensitiviseringsmedicin som man tar varje dag i tre år som gör att allergin försvinner helt på sikt. Jag har varit jätteallergisk mot i stort sett allt i 60 år. Började med Grazax i februari förra året och gräsallergin försvann redan förra sommaren. I år känner jag inte av varken björk, hassel eller annat. Helt underbart! Har även desensitiviserat mig mot kvalster som var ett jätteproblem för mig = allergisk jämt. Den här sommaren får du nog stå ut med allergin men nästa kan bli allergifri om du börjar ta Grazax i vinter. Men jag tror att du behöver göra en allergiutredning först för att få påbörja behandling. Ville bara dela med mig, för i mitt fall har detta lett till befrielsen i att jag äntligen kan tillbringa sommaren utomhus. Kanske nåt för dig oxå! Krampådej! Birgitta

Nästa inlägg

Fika, pool och loungeplaner

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x