Favvotunika och sista bilderna på ”the poolhouse”….

Go’kväll! ❤️

Tack för att ni kommenterar, det är så kul att blogga när det kommer in kommentarer hela tiden, verkligen alltså! Tack! Fortsätt för allt i världen, allt blir roligare så. ❤️

Jaha, idag så har jag äntligen fått färdigt mitt uterum. ”NÄMEN fifaaaaan” tänker du, ska hon visa ännu mer bilder därifrån nu? Förlåt, men jag är så glad för den där paviljongen alltså, det blev så inihelsickes mysigt så jag vill ta en miljard bilder till. 🙂

 
    


      

Jag har i alla fall fått gått lös med rosa. Att leva med en hårdrockare är inte så rosa, så kan man väl sammanfatta det. Men vi har vart ihop så länge nu och då brukar man liksom växa ihop. Han har blivit lite rosa han också. 😉 Eller det handlar nog mer om att låta frugan hålla på…. 😀 Rosa eller ej liksom. Jag tycker det är en bra tankegång, låt mig hålla på. Tony har nog också lärt sig med åren att det inte är någon idé att lägga sig i, jag fixaroch donar och så blir det oftast bra. SÅ säger han i alla fall. 😉 Fine by me!

 
   Ikväll tog vi ett snabbt beslut att åka ned till hamnen för att äta och ta en öl. Nästa vecka går Tony på semester och ledigheten börjar så smått att knacka på dörren. Så varför inte öva lite, som vi gjorde idag. Jag hade också anledning att fira lite, ett samtal som kom idag gjorde mig väldigt glad. Ska berätta mer om det för dig senare.

 

Måste bara visa, jag hade på mig en av mina favvis tunikor/kaftaner idag. Jag ÄLSKAR denna verkligen. Den är så himla fin och passar till mycket. Idag hade jag blåjean, ett vitt linne från FEMME (skynda fynda, den är på REA nu) och svarta sandalisar. TRIVSAMT! Tunikan/bolero/kaftanen hittar du hos Love Forever HÄR.

Hepp, Tony sitter och tittar på fotbollen. Själv har jag inte kommit in i det riktigt, sitter här och tittar med ett halvt öga. Det verkar inte bli så många mål i alla fall… Hoppas att du har en mysig kväll, imorgon ska jag tipsa dig om en riktigt kul tävling. Ha en fin kväll! ♥ Kram

3
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickis
Vickis
9 years ago

Jag verkligen bara älskar tunikan!! ❤
ska nog klicka hem mig en sån, fira stundande semester med nåt snyggt liksom.
Och din paviljong – to die for!!

Den där fotbollen håller mig vaken kan jag säga, ligger här och försöker somna men det är nån som vrålar till med jämna mellanrum så det går sådär.. 😉

Fraidy83
Fraidy83
9 years ago

Men alltså wow så fint det blir i ”the poolhouse”:););). Du är så jäkla duktig Nina på att fixa och greja! Och tunikan, så fin! Mysigt att fira in semestern lite smått… Min man jobbar nästa vecka också, sen är han ledig.. Och jag är mammaledig för tillfället (son 9 mån) så det ska bli mysigt att få tid tillsammans hela familjen nu när vi köpt hus! Kram <3

Milla
Milla
9 years ago

Så himla fint de blev asså!! Har precis me köpt pool så man kanske skulle försöka få till nåt mysplace intill den, Tack för all inspo du ger

Ewa Svensson
9 years ago

Herregud Nina…vad duktig du är på att få till det *tummen upp* Jättefint!!

Lena - Gott för själen
9 years ago

Himmel vad fint det blev! Vår paviljong nyttjas flitigt! I år har vi en lite större och mer rejäl eftersom den förra, billiga från IKEA, blåste sönder totalt. Håller på med pimpningen för fullt här. Nu är det bara mattor kvar. Älskar den där hörnan.

Kram Lena

Berit
Berit
9 years ago

Ja jag säger som alla andra..SUPERFINT..:)
Funderar fortfarande hur jag ska få in min man på din blogg..kan man länka Blocket direkt hit 😉

Anne
Anne
9 years ago

Jättefin blev paviljongen, bara roligt att du lägger upp mycket bilder.
Din blogg är trevlig att läsa eftersom den innehåller varierad läsning. Du verkar dessutom vara en bra tjej.

Sommarkramar från Bålsta.

Marie
Marie
9 years ago

Åh, vad fint du har det. Precis den känslan jag vill ha i vårt uterum. Ska kasta ut våra fula ärvda utemöbler och försöka bygga en soffa.
Och tunikan var jag tvungen att beställa. Så fantastiskt fin. Hittade den t.o.m. på rea. Tjoho! =)

Skaunetösen
Skaunetösen
9 years ago

Oh, så himla fint det har blivit. Hade jag haft plats så hade jag kopierat det direkt.
Ha det bra i solen och värmen som äntligen kommit.
Hälsningar Skaune

lena
lena
9 years ago

Toppenfint!! Har du köpt till ”väggar” till paviljonen eller är det bara gardin??

Kramiz

Niiinis
Niiinis
Reply to  lena
9 years ago

Har bara en vägg längst ner i paviljongen, resten är tyg. Kram

angelicasandberg
angelicasandberg
9 years ago

Gud Så fint!! älskar de rosa detaljerna 🙂
Vad roligt att du också är ny på allt för föräldrar, det är jag också 🙂

Kram Angelica

Niiinis
Niiinis
Reply to  angelicasandberg
9 years ago

Jaså, vad kul. 2 rookiesar. 🙂 KRAM

Emma på berget
Emma på berget
9 years ago

Alltså jag måste bara berätta! Jag blev helt galet kär i din paviljong! Så jag har köpt likadan från jysk och då jag har 25 mil till närmaste IKEA så får jag tyvärr vänta på leverans av tyget! Men sen så ska det mysas till ordentligt. Tack så mycket för tipset!

Nästa inlägg

Fixa strandhåret

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x