Fixa strandhåret

fixa lookenUtlovade ju ett hårtips!

Kanske är du sugen på att få håret sådär härligt stökigt, en strandlook helt enkelt. Jag älskar när håret nästan ser ostyrigt ut som det gör på den här tjejen. Jag tycker det kan vara såååå snyggt. Den är faktiskt lätt fixat om man nu vill ha det så. Har gett dig lite tips här ovan på produkter Du kan använda för att få det lite havlvvågigt och ostyrigt.

Allra först så har hon blekt sitt hår i en ombre-blekning. När topparna är ljusare och grunden fortfarande är mörk. Jag har sett många som gjort detta hemma och fått det att bli riktigt bra. Hittade en kanonbra utförlig bekrivning om hur man kan göra det hemma på den HÄR bloggen. Jag har tipsat om Depends blekning Detta saltvattenspray (adlink) är riktigt bra och doftar gudomligt, exotiskt typ. MUMS!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Thowe
8 years ago

Hej Nina! Vad kul att du gillade mitt inlägg och tusen tack för att du länkar! 🙂 Stor kram!

Nästa inlägg

Såhär gör du ett mysigt ”uterum”.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x