Självutveckling på 50 minuter!

Morning Morning! ❤️

Sitter precis och äter frukost. Har varit ute på min runda här på morgonkvisten. Har hittat en bra runda som ligger på 5 km som är perfekt som morgontur. I morse lyssnade jag på ljudbok på Storytel. Ni vet det som jag skrev om förut? HÄR hittar du det inlägget, du kan fortfarande signa upp dig för gratis lyssning i 30 dagar, hur bra? Just nu lyssnar jag på Kay Pollacks bok ”Att välja glädje”. Den är såååå bra och sätter en faktiskt att fundera och tänka på hur man tänker och väljer i sitt liv. Jag ÄÄÄÄLSKAR såna här böcker, såna ”lifechanging” böcker. Jag är ju, som ni vet, i en av de största förändringarna i mitt liv och det är så coolt. 

  
Nypromenerade hemma på trappan. Känslan är ju som sagt helt fantastisk efteråt, går du sen och lyssnar på nåt intressant så har helt plötsligt halva vägen gått. Tänk, 50 minuter varje dag med både motion och självhjälp/utveckling i livet. Snacka om egentid! 

  
Idag blev det en hyfsad tid. Jag försöker ligga typ såhär i fart. Då mår mitt bäcken ok nämligen. Trummar jag på mer så kan det börja knaka i den här gamla tanten. För det är så jag känner mig när det gör ont…. 2 veckor kvar till syrrans bröllop och klänningen ska förhoppningsvis sitta ok. 🙂 

Nu ska jag fortsätta dricka mitt the här, vi hörs igen om en liten stund. Du ska få lite hårtips. Ha en fin dag. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Paviljong, utemys, poolhus

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x