Godmorgon och kallsupar

Godmorgon! 

Ja, jag är uppe i ottan. Kunde inte riktigt sova, vi hade inte dragit ned vår mörkläggande rullgardin så solen gassade in i sovrummet. Kan vara det. Vilken match Sverige gjorde igår, så glad för dessa hungriga spontana unga killarna som fick vinna hela EM igår! HUUURRRRAAAAA!! 

Själv startar jag dagen med att nysa, det är lite min grej nämligen. Mitt i gräspollentoppen är det lite så jag jobbar på morgnarna. Måste ned och ta min allergimedicin känner jag, sen ska jag ut på rundan. Idag kommer grannarnas kids och hänger med oss hela dagen så deras föräldrar kan jobba. Ingen är gladare än Milo, han älskar grannarnas kids. 

Apropå Milo så måste jag fråga Dig? I måndags kväll kräktes Milo och även lite ifrån andra hållet så. Han kändes lite varm men jag tog ingen feber. Jag avbokade min frissatid då han skulle följt med mig dit (lite panik för det då syrran gifter sig den 11:e och jag hade tänkt vara kittad och fin tills dess), och tänkte att han säkert var magsjuk. När han vaknade sent den morgonen (han är numera sjusovaren i familjen) så märktes ingenting. Jag ska ju helst inte googla alls varför jag frågar dig, kan man bli så av klor? Han drog nämligen en hel del kallsupar i poolen den dagen. Har sagt åt honom att ta det lite coolt så han inte sväljer hela poolen. 🙂 Men jag minns själv hur mänga kallsupar man finns som liten, jag svalde också hela poolen när vi var i badhuset med skolan. 

  
Kolla in silhuetten från inatt när vi gick och la oss i sängen. Det var så vackert! Det var också lite svårt att varva ned efter matchen. Jag vaknade till straffarna vilket var perfekt, då kunde jag titta på det mest spännande. 🙂 

  
Samma sovrumsfönster ser ut såhär nu. Solen strålar in och sovrummet är knalljust. Well well, lika bra att gå upp, klä på sig och gå ut på rundan innan Tony sticker till jobbet. 

Vi hörs igen lite senare. Ska dra igång tävlingen under förmiddagen, kika gärna in igen. Hoppas Du får en bra dag, idag väller nämligen högtrycket in över Sverige. Hurrraaa! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Härligt att vakna till solen! Ja det är säkert klorvattnet som gör det kroppen behöver bli av med det snabbast möjligt. Hoppas rundan gick bra och att du nu får njuta av din frukost 🙂

Liza
Liza
8 years ago

god morgon! Vilken kvällsvy du har, ljuvligt!! Jag tror absolut att det är kloret han har reagerat på, min grabb har gått i simskola nu i 3 veckor och kräkte en gång efteråt ….

Ha en fantastisk dag! Här ser de tur och bli en kanon varm dag så det blir bad för hela slanten här!!

Kramar i massor

Linda
Linda
8 years ago

Magsjuk blir man inte men absolut kan man kräkas av att få i sig massa badvatten, vätskebrist kan man oxå kräkas o kännas varm av! Kram

Anna
Anna
8 years ago

För säkerhets skull ska ni kolla regelbundet att klorhalten i poolen är lagom. Kolla med teststickor och justera efter behov. Gissar att ni har en ordentlig pump som filtrerar vattnet också?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
8 years ago

Det var grannens pool han hade badat i. Vi har allt det där till vår pool också, det måste man ju om man ska ha en fräsch pool.

Nästa inlägg

Favvotunika och sista bilderna på ”the poolhouse”….

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x