ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jättegoda glutenfria pannkakor

/

Idag släppte jag loss totalt!

Jag märker att jag blir mer hungrig när jag promenerar. Alltså, hur ska jag förklara? Alltså inte hungrig men min kropp behöver mer energi. Jag kan liksom inte hålla igen så mycket då i matväg utan måste ge det som kroppen behöver och vill ha, annars stupar jag och blir jättetrött, orkeslös och grinig. Då är det viktigt att äta rätt……. 

…. å inte som idag. 


Glutenfria pannkisar med frysta (tinade) blåbär rullade i socker, vaniljsocker och så laktosfri grädde till. Mmmm – mmmmmm – mmmmmmmm! Alltså, sååå gott. Tack och lov så behärskade jag mig lite och åt  2 stycken, hade lätt kunnat äta ”tjufler”! Ibland blir det såhär, då brukar jag bara kööööööra. Smaska i mig och njuta för fulla muggar. Sen kör jag lite bättre mat till kvällen istället. Ingen fara på taket. 

RECEPT:

2 dl Finax Glutenfri Mjölmix (Lailas blå)

1/2 tsk salt

4 dl mjölk

2 ägg

2 msk smält smör eller margarin

Gör såhär:

Blanda ägg med hälften av mjölken. Vispa samman det ordentligt. Ha i mjölet och saltet. Vispa det till en klumpfri smet. Häll i resten av mjölken och vispa samman. Häll i smält smör. Rör om. Grädda laggarna. Servera med grädde och frysta blåbär rullade i socker och vaniljsocker. 

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00