Rundan!

Er kan man alltid fråga! 🙂

Då var det som jag anade, man kan bli lite ”kackig” av poolvatten. Skönt att han inte var sjuk på riktigt dock, men hur får man dom att sluta svälja massa vatten? 😉

   

Rundan gick toppen. Det blev den halvlånga som jag kallar den. 50 minuters promenad på morgonen är bra tycker jag. Är så nöjd över mig själv. Man måste komma ihåg att klappa sig själv på axeln när man kämpar och tar sig ut på rundor, hur skönt det än är efteråt.  

  
Bra runda! 🙂 Mötte 5 tjejer i morse som var ute och motionerade, men ingen man. Är morgnarna ”tjejernas” motionstund på dagen tro? Männen kanske kör på kvällen? Det är nämligen ofta jag möter bara kvinnor på morgonrundorna, desto fler män på kvällsrundorna. Intressant. 

Nähe, nu ska jag städa och plocka lite. Det är lätt det blir lite rörigt inomhus när man bara är ute och håller på. 🙂 

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
9 years ago

Härligt med morgonträning, jag har varit på gymmet precis, gick alltid på morgnarna för men det var ett tag sedan, bara jag och en massa pensionärer ; ). Betydligt mycket mindre folk än efter 12 på dagarna då alla ungdomar har vaknat. Kram kram

Berit
Berit
9 years ago

Jo jag tror det är kvinnligt att göra bort det så slipper man fundera på det sedan. Då är det ju familj..mat..skjutsning och annat som pockar på uppmärksamhet.

Sofia
9 years ago

Bra jobbat Nina! Jag gjorde bort min runda på kvällen, vill sova så länge som möjligt på morgonen med bebis och så är det behagligare temperatur på kvällen än mitt på dan då jag gärna annars gör bort träningen 🙂

Kram på dig!

Nästa inlägg

Godmorgon och kallsupar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x