Hohoooo….svettas ni?

      

PIIIIIIIIIIIUH!

Hur mår ni ute i sommarsve(tt)rige? Själv gjorde jag ett tappert försök att sitta i solen men höll på att smälla av efter bara några minuter, fick ge upp och sätta mig i vårt lilla uterum istället. Här var det faktiskt lite skönare. Jag är inget stort ”fan” av att sitta och pressa i solen. 

Jag svettas floder och lider varje minut. Hellre i solen men under ett parasoll eller nåt. När man var yngre så pressade man ju för att bli brun och få färg, nu är det inte lika viktigt. Tony däremot drar stockar så fort han lägger sig i solen. Han älskar det istället, hur olika kan man vara liksom?

När vi åkte utomlands första gången satt jag som en ”kranky” tonåring och sura för att Tony skulle sola hela tiden. Haha….. 😀

Hepp, nu ska jag softa vidare här, det är allt man orkar just nu i värmen. 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Lena i Frankrike
Anna-Lena i Frankrike
8 years ago

Jag är i sommar-södraFrankrike… Här är det ännu varmare… Man smälter liksom bort 😉 Men å andra sidan så är man ju lite mer van vid värmen när man bor här, så det är ok. Och så är ju havet bara ett par km bort! 🙂

Therese
Therese
8 years ago

Här uppe i Råneå öser regnet ner. Det blir lätt kontraster i ett avlångt land. Kan erkänna att jag är liiite avis på er i söder 🙂

Anne
Anne
Reply to  Therese
8 years ago

Byter gärna med dig. Är lite avundsjuk på er norrlänningar med ert svala klimat och vackra natur.

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Hej Nina, jag har inte svettats så mkt idag ty jag har jobbat i ett mkt väl luftkonditionerat kontorslandskap:-). En vecka kvar till semester, helt ok.
Ville bara skriva; GUD VAD FINT UTERUM DU HAR GJORT:-) Så himla mysigt ser det ut, jag tycker att du är grym; du är liksom en ’modern Ernst’;-)
Ha en go helg hälsar Helene

Nästa inlägg

Så sköter du huden under sommaren!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x