Husgud!

Godmorgon! ❤️

Lördagmorgon och Tony har redan brassat iväg. Han ska på golftävling och packade sig iväg redan tidigt. Vi ”fruar” ska ha sommarfest hos Kattis och sen gå ner på byn för en festkväll. Så vi möts alla upp sen, både golfare och ”fruar”. Maria kommer hit innan så vi kan sitta och bubbla lite i vårt ”poolhus”. Mysigt! ❤️

  
Såhär fin var himlen igår när vi satte oss för att se på TV:n en stund. Så otroligt vackert. Redan då började molnen hopa sig då vi vaknade upp till mulet idag. Kvavt och mulet. Gissar att det måste vara ett rätt bra väder för golf. 

 

Jag och Milo myser lite här i sängen. Han ska hem till sin farmor och farfar vid lunch och har redan börjat fråga när vi ska åka? 🙂 Skönt när det är så. Mina stora barn var nämligen aldrig så, någon av dom grät jämt och var alltid ledsen när de lämnades. Mammahjärtat slets itu varje gång.  

  
Åh, det här är nog det snällaste någon sagt till mig vad gäller inredning. Att jag är en modern Ernst. Min husgud liksom! Åh, jag älskar dig lite Helene i Götet! ❤️ Tack! 🙂

Nu ska jag pallra mig upp. Är så sugen på att baka så jag tror att jag ska slänga ihop en kaka eller nåt efter frukost. Recept kommer såklart! Vi hörs igen sen, du ska få tips på hur du bäst sköter håret nu mitt i sommaren. 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
8 years ago

Jag fick också inspiration av ditt poolhus. Vi har nämligen en liten altan utanför vårt uterum,som bara har sett trist ut med två rottingfåtöljer samt ett bord. Så vi åkte till rusta och inhandlade ett cafeset,matta och nya dynor och lite nya lyktor,och det blev så himla fint,med lite växter också:-))

Helene i Götet
Helene i Götet
8 years ago

Vad glad jag blir för att du blev glad:-) Jag har också Ernst som ’husgud’ så då förstår du att jag verkligen menar det. Du är liksom fenomenal att göra ’smarta, snabba’ ändringar och trick känns det som. Det är ju sällan vi moderna quinnor har tid att göra egna konstverk med rundpinnar å sånt:-) Vi får åka till Rusta istället!
Torsdag kl 20 sitter vi bänkade framför Ernstteven och då ska jag tänka på dig:-)
Ha en fin dag, kram Helene

Nästa inlägg

Hohoooo….svettas ni?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x