Poolparty

Ojoj, nu så. Nu börjar man bli människa igen. 🙂 Närå, men i ärlighetens namn har jag faktiskt varit bakis idag men det är inte därför jag inte bloggat. Min wordpress app i mobilen funkar inte och jag fattar inte vad det är för fel. Fick vänta tills vi kom hem och jag kom åt datorn. Pissigt när inte teknik funkar tycker jag. Vet inte vad det är för fel? Kan inte logga in liksom. 🙁

I alla fall.. Jag sover så dåligt när jag dricker alkohol, vaknar liksom kl 6 hur sent man än somnat. Så jag sov typ 4 timmar inatt. Kom ut till svärisarna och blev ordinerad vila av samtliga. ”Gå och lägg dig på soffan” sa dom i kör. Jag som är funtad med ett dåligt samvete när jag är bakis kände mig som en hemsk människa när jag faktiskt lyssnade på dom.. Somnade dock och sov som en liten gris i nästan 3 timmar. OJSAN! Jag var som en ny människa när jag vaknade i alla fall, sååå skönt!

Jaha, igår var det alltså tjejfest. Våra karlar spelade golf och vi tjejer hade poolparty hemma hos Kattis. Började med att Maria kom förbi mig en snabbis innan vi cyklade ner. Jag dukade upp lite gott att dricka i poolhuset. Värmen var heeeeelt galen igår alltså, my god!

blogginlägg 4

Vi försökte sminka oss och göra oss i ordning men värmen typ pajade allt. Observera, jag klagar inte. Det var bara väldig varmt igår. 😉

blogginlägg 52 svetthönor som ändå på något sätt lyckades sminka på sig ett litet ansikte.

blogginlägg 6Sååå kul att kompis Cia också följde med. Hon och jag har nog inte festat ihop på flera år. ÄNTLIGEN! Det här är ju  mina Sälentjejer som jag kallar dom. I 10 års tid åkte vi ju på vintersemester tillsammans. Fattas 3 tjejer till dock.

blogginlägg 7Kattis som hade fixat så himla mysigt åt oss med poolhäng med gott att dricka och pastasallad i massor.

blogginlägg 3VImlade av snygga brudar vid poolen!

blogginlägg 2

blogginläggGissa om det var härligt att åka hem till svärisarna och den här lilla minigrisen sen? Åh vad man saknar dom när man varit ifrån varann såhär. Han har isat konster med sin kick-bike och badat i en balja. Senare kom även Tonys bröder med familjer och så grillade vi oxfile och gjorde potatis på grillen. Ni måste testa det. Ta färskpotatis, lägg dom på folie. Salta och lägg på lite smör. Slå in paketen och grilla på grillen. Dom blir så galet goda alltså.

Nu är vi äntligen hemma igen och ska kolla på nån film.  Imorgon åker vi till min vän Terece, ni vet Love Forever Terece. Vi ska käka middag ihop och ha riktigt mys. ♥ Vi skulle sovit kvar men ska åka till lådbilslandet tidigt på tisdagen. Dom bor heeeeelt fantastiskt vid vattnet. Ska bli mys. Hoppas du haft en skön helg. Ha en fin kväll! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Adnil73
Adnil73
8 years ago

Kanske en dum fråga…..men potatisen i folie….är den kokad innan du lägger den i paketet??
Tack för en härlig blogg!
Kram

Niiinis
Niiinis
Reply to  Adnil73
8 years ago

Nä, man kan bara picka lite i den med en kniv. Blir så gott! 🙂

Nästa inlägg

Såhär sköter du ditt sommarhår!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x