Lådbilslandet Nykvarn

Hallå i regniga sommar-sverige! Ja nog är det lite deppigt allt, det måste jag ju säga. Fifan….. idag står vi lite o trampar här hemma. Ska nog ta tag i städning och lite andra måsten.

Igår hade vi en urmysig dag på lådbilslandet. Vi har aldrig varit där så det blev lite extra kul för oss alla.

image

image

image

Milo och hans kusin Neo älskade att åka runt med dessa lådbilar. Så jäkla kul med gräsklipparmotorer och kunna både gasa och styra själv.

image

Fanns också både rallyracing och motorcyklar. Hur kul? 🙂 Milo tyckte det var en av de bästa dagarna i hans liv och tyckte vi skulke flytta så vi hade stället utanför oss. 🙂

image

image

Svärisarna hade med sig husbilen. Dom fixade lunch åt oss där. Så perfekt och mysigt. Barnen lekte med egengjorda drakar utanför då det blåste så mycket. En plastpåse och långt snöre bara.

image

Svärmor kämpade på med sitt ben. Så tappert då hon knappt får stödja på det. Men hon är en kämpe min svärmor.

image

image

Bröderna! Många som tycker dom är galet lika. Det är dom på många sätt men jag ser tydlig skillnad. Kul ändå att folk förväxlat dom flera ggr. 🙂

image

Molly bus ruttnade ur på ”drakeriet” och sög på sin plastpåse istället. 🙂 Lilla sötis!

   

  

Där fanns också en äventyrsbana som var en höjdare tyckte Milo. Lite ”Gladiatorerna” över det. 🙂

 Tydligen så blåste det lite för mycket så de kunde inte ha hoppborgen igång. Tyckte den här bilden som jag la upp på Instagram blev så rolig så jag nästan kissade på mig. Skrev ……förlåt under bilden. Haha! 
  

Det blev lite mer lådbilar innan vi åkte hem. Men det blev en galet lång väntan för de små som stod och väntade på sin tur. Då ska man komma ihåg att många av barnen är mindre än Milo. Vi sa faktiskt till personalen men det blev väl inte så väl emottaget. Vi sa till i konstruktivt syfte. Dessa bilar är nämligen utrustade med en blinkande lampa när de åkt ”färdigt” sin tid. Då är tanken att de ska åka tillbaka och parkera bilen och ett nytt barn får ta över. Dock så såg vi säkert 5 bilar med barn i som körde varv efter varv – typ 15 varv extra. Personalen stod och snackade med varandra och höll inte koll på vilka som fortsatte köra runt runt med den blinkande lampan på bilen, det är alltså tanken att personalen skickar tillbaka dom till starten. När vi sa till så blev hon sur – det var inte tanken. Tanken var att dom kanske kunde åtgärda detta och göra så att köerna minskade lite….trist att köa så mycket när det faktiskt inte behövs. 

Förutom det så tyckte vi i alla fall att det var toppen på alla sätt på lådbilslandet. Vi kommer åka dit fler ggr. Milo älskade det! 

  

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kvalitetstid med vänner!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x