Hänga på låset!


Mornings! ❤️

Sitter i bilen och väntar på att ICA ska öppna. Kattmaten är slut och jag har en hungrig katt hemma. Har också skjutsat bästis Maria till tåget. Hon ska firas kungligt idag då hon fyllde 40 i måndags. Hon ska få en mysig dag idag, själv åker jag upp senare idag då jag ha en hel del som ska fixas med idag. Möte med toastmasterkollegan Niclas inför bröllopet på lördag, sen ska jag till kyrkan och öva kl 14. Mycket att stå i inför syrrans bröllop till helgen. När jag kommer hem ska jag ge mig ut på en runda också tänkte jag. Blir nog en lite kortare runda idag, tänkte försöka springa hela vägen idag. Får se hur det går? 

Hepp, nu ser det ut som om dom öppnar dörrarna. Bäst att rusa in. 
  

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
8 years ago

Godmorgon

Helen
Helen
8 years ago

Vet inte om hälften försvann, så skriver igen. Det är ett nöje att läsa din mysiga blogg och få massor av inspiration. Hoppas ni får en trevlig party kväll. Kram Helen

Nästa inlägg

Att säga ”wow” 147 ggr!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x