BUS-tips!

brun utan sol YR

Ni vet att jag tipsat om denna underbara BRUN UTAN SOL tidigare!

Vill bara säga att du nu hittar den på REA. Bara 90 pistoler på Yves Rocher just nu. Du hittar mitt inlägg om denna bruun utan sol HÄR. Grymt bra och inget brun utan sol stink. LÖVE IT! Du hittar denna brun utan sol HÄR! (Adlink)

Fick just en kommentar om denna produkt, läs:

Den ser riktigt smaskig ut, ska absolut prova! En annan sak som du har tipsat om har jag just precis provat – BUS-sprayen från Yves Rocher! Jag är ingen BUS-person (haha) egentligen men SHIT vad bra denna var!!!! Är riktigt imponerad och så nöjd.<br /><br />Jag började med att skrubba huden med kroppspeelingen som hör till. Bara den är ju helt ljuvlig! Sen smorde jag mig med lotion efter duschen (måste det) och lät den torka riktigt. Sen gjorde jag som du, ställde mig i badkaret och sprayade kroppen utan att gnida in det. Sprayen torkade snabbt på huden och sen kunde jag ta på lite slappa kläder. Bäst att göra detta en hemmadag tänker jag, så man kan undvika bh och sånt som sitter åt. Nu några timmar senare ser jag verkligen resultat! Så jag slängde av mig paltorna och har just sprayat en omgång till 🙂 Man blir så fint ”tonad” inte alls orangebrun som med andra BUS. Jag är verkligen skitnöjd så tack för tipset Nina!! Kram!

Så kul att kunna tipsa om produkter som ni också blir så himla nöjda med! 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
8 years ago

Får nog ge detta ett nytt försök, tyckte inte allt det blev bra när jag testade för ett tag sedan, skall ställa mig i duschen och göra det så kanske det blir lite lättare. Hoppas på bättre resultat, för det var verkligen jätte smidigt. Jag gillade faktiskt inte lukten så mycket men den kan man leva med. Ha en fin dag, kram kram

Anna
Anna
Reply to  al68
8 years ago

Det är nog viktigt med all BUS att man skrubbar kroppen före, så det inte lägger sig uppe på torr hud. Då blir det nog flammigt. Med denna syns ”slutresultatet” efter kanske 6 timmar typ, så ta det lite försiktigt och spraya på lite efterhand tills du är nöjd. Har man missat nån fläck (vilket jag gjorde!) funkar det att badda i efterhand med en bomullstuss som man sprayat på, då jämnar det ut sig.

Annie
Annie
8 years ago

Jag köpte den efter att du tipsat om den tidigare och måste bara säga att det är den bästa BUS produkt jag provat! Annars luktar dem för starkt och blir fult men denna var perfekt. Tänker på dig varje gång jag använder den, haha ! Tack för tipset till mina vita ben : )) Och tack för bästa bloggen!!! Kram

Nästa inlägg

Firandet på Taverna Brillo

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x