Wedding

   

Dåså! Då är jag på väg. Milo ska vara brudnäbb och jag tärna så vi är lite extra pirriga. Nu ska vi samlas hela följet innan, jag smög med en flaska bubbel. Jag och syrran behöver nog ta ett varsitt stort glad tänker jag. 🙂 

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria M
Maria M
8 years ago

Vad härligt med bröllop. Kärleken är störst. Och vad kul för dig och Milo att få ett hedersuppdrag på bröllopet. .Stor kram

al68
al68
8 years ago

Fina du, sååå mysigt med bröllop. Ha en underbar dag, kram finaste

Therese
Therese
8 years ago

Åh, så fin du är!! Just nu betyder din blogg mycket..fick diagnos diabetes typ 1 i torsdags och har legat på sjukhus sen dess…uhh,hatar sprutor och det ska bli min vardag 🙁 hypokondriker som jag är oxå, har ju skakat som ett asplöv och gråtit många tårar..tur kan min sambo vara här nästan hela dagen. Men din blogg är en höjdpunkt och jag kan få tänka på annat en stund..tack för att du finns och delar med dej av din vardag ❤ kram

Nästa inlägg

Smulpajmuffins med blåbär

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x