Craving på skruvar och följ mig live!

Hallå finisar! 

Här sitter jag i soffan, magen putar som aldrig förr efter grillmiddagen vi nyss åt. Jag sitter och får tårar i ögonen när jag tittar på Lotta på Liseberg. Åt att DiLeva är så fantastisk, åt tjejerna som blir alldeles till sig i trasorna åt Samir och Victor. Åt allt. Jag är så känslomässigt skör i dessa PMS tider. Känns som att det finns all anledning att gråta åt ALLT. 🙂 Knäppis, i know. Men såhär är det att vara jag. Nu blir det ett rörigt inlägg om allt möjligt, orkar inte ha nån direkt struktur utan kommer bara skriva. 

   

Idag har jag hunnit oroa mig över vår katt. Han har sovit HEEEELA dagen. Bara vaknat, ätit lite och gått på toa, men sen har han sovit. Tony hittade honom i torrfoder påsen i morse som vi glömt öppen på golvet. Har han förätit sig och har matkoma eller är han sjuk?  

  
  

Idag har jag inte orkat bry mig en sekund om hur jag ser ut. Fördelen med att bo i hus lite utomstads. 😉 Man får vara hur ”ful” man vill. Vill inte säga att jag är ful (på riktigt utan situationstecken) efter ett asbra inlägg jag läste idag. Mer om det senare. Men du vet vad jag menar va? När man bara slänger upp håret i en tofs, tar på sig en saggig skön BH, mysbyxor med hål i grenen, foppakopiorna och skiter i vilket. Så härligt befriande på nåt sätt. Såhär har jag suttit vid mitt köksbord och skrivit födelsetavlor. Milo har lekt ute och Tony har solat i en solstol. Han har njutit av semester. Helt rätt. Fifan så min karl jobbar annars. Han jobbar massor hemifrån + att han är ute och far om dagarna, så jag unnar honom all ledighet och solning som finns. Hoppas han lyckas varva ned ordentligt under dessa 4 veckor av semester. 

   

Jo, köpte en påse med potatisskruvar idag. Sjuk craving – sjukt gott. Fyllde munnen med massor av skruvar och tuggade som en besatt. Sen ska man skölja ned det med Pepsi Max. Nyttigt som tusan. Ööööööh….. 

   

  

Men HALLÅÅÅÅ! Det här är ju så kul så man svimmar lite. PERISCOPE heter det. Först och främst ska man ha twitter. Efter det laddar man hem appen PERISCOPE. Där kan man sen följa massa människor och få liveuppdateringar. Så JÄKLA kul. Jag har just sett att Niclas (som jag poddade med förut) var ute vid skärgården i nån stuga. Man kan se klippen live, man kan klicka i hjärtat och visa att man gillar och så kan man kommentera också. Man kan också se klippet i efterhand. I 24 timmar om jag inte minns helt fel. Det här är ju HUR KUL SOM HELST! Följ mig gärna så ska jag se till att LIVE-uppdatera lite. @niiinis heter jag. 

Nu ska jag fortsätta tömma min skruvar-påse här. Hoppas Du har en mysig kväll.❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
9 years ago

Lyssnar du på Karlavagnen ikväll? Ha de gött!

Ritva
Ritva
9 years ago

Men oj så lika våra katten är 🙂 Exakt på pricken som vår katt Nisse! Hoppas att han bara är lite slö och snart piggnar på sig.

L8
L8
9 years ago

Hur har det gått med den lilla kissen? Förhoppningsvis var det bara matkoma. Vill du spana in mina två godingar så kolla klumpenocharlie på instagram 🙂

Nästa inlägg

Glutenfri mugcake med blåbär och vit choklad

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x