Kärleksförhöjare

AMBRE-NOIR

 

Dagens TIPS

Ni som läst ett tag vet att jag tipsat om denna doften tidigare. Tony doftar som en grekisk gud med den här på sig. Typ. Hur nu grekiska gudar doftar? Gott hoppas jag och inte svett och äckel. 😉 Förmodligen doftar dom det sistnämnda då de grekiska gudarna säkerligen inte hade alla de hygienmöjligheter som finns nu. Eller var de så pass gudomliga att det fakiskt inte behövde duscha och hålla sig fräscha? De kanske hade all varldens trix och fix med sån gudomlighet.

Hmprf, sorry….. nu svävade jag ut. 🙂 Vill bara tipsa dig om att denna doften nu finns på REA. Allt finna på REA. Både parfymen, deon och duschkrämen. SÅ vill du gå igång lite extra på han därhemma såhär i semestertider föreslår jag att du klipper till på lite kärleksförhöjare såhär mitt på en tisdag! 🙂

HÄR hittar du parfymen.
HÄR hittar du deon.
HÄR hittar du duschkrämen.
(adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Underbara morgon!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x