Underbara morgon!

Mornings! ❤️

Här började dagen som den brukar. Jag vaknar alltid antingen vid 4 eller vid 6. Ligger vaken en stund, kollar lite på Vänner på Netflix, slumrar om och vaknar efter 8 nångång. Typ 08.45 i morse. Helt weird! Jag hajjar inte att man kan få till en sån (o)vana? Jag som är morgonpigg tycker ju att hela dagen gått när jag vaknar så sent. 🙂 Men det är semestertider och då ska väl även en sån som jag njuta av lata sovmorgnar. 

Annars då? PMS:en galopperar i kroppen men ska helt ärligt erkänna att sen jag gick upp i mängd (igen) med magnesium så känns PMS:en mycket snällare. Helt galet faktiskt vilken skillnad jag känner i humör. Annars, såhär 4 dgr innan mens, brukar jag ha velat skilja mig, velat spöa nån random människa och gråtit floder redan. Den enda PMS:en jag känner av nu är att jag är vätskefylld och svullen, lite känslosam och så luktar min vänstra armhåla svett. Ja men precis. Det är bara den, och bara vid PMS det är så. DET om nåt är väl weird? 

Jag körde min första riktiga PERISCOPE video i morse. Bjöd bl a på en morgonfrilla, lite besökare i trappan och överraskningen med frukost i trädgården. Kolla in förra inlägget där jag skriver om det. 

   

Frukost i solen på morgonkvirren går inte av för hackor ska jag säga. Lyxigt är bara förnamnet! ❤️ Liiiiiite dåligt samvete för att jag sov bort morgonpromenaden denna morgon men vafasen, man kan inte hålla på så heller. Vi tar den imorn istället. Så får det bli. 

Såg att min härliga vän Åza hade skrivit så fint om mig (<-länk) och också bjudit på några härliga (läs: galna) bilder på oss på sin blogg. Åza lärde jag känna på Love Forevers visning på Formex förra året. Hon är en sån där tjej som man bara fetgillar från första början. Rolig, rar, skarp och så sjukt snygg är hon. Säg hej hos Åza!

Vi hörs igen lite senare, nu ska jag jobba sig lite. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åza Brennander
Åza Brennander
9 years ago

Underbara fina fantastiska! KRAM och KÄRLEK. //Åza

Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
9 years ago

Ja PMS är inte roligt nånstans.
Hur mycket magnesium tar du och ökar du bara just dessa dagar, eller äter du samma dos jämt?
Jag tar också magnesium för att lugna träningsvärken lite när jag tränar. Inbillar mig att musklerna slappnar av lite då.

Niiinis
Niiinis

Jag tar samma hela tiden. Ligger på ca 500 mg per dag. Jag läcker magnesium och får inte i mig tillräckligt. Musklerna slappnar defintivt av utav magnesium så det är nog väldigt smart! 🙂

Monica
Monica
9 years ago

Hej! Jag önskar också svar om hur mycket magnesium du tar? Tack annars för en härlig blogg/ ha det bra/ Monica

Niiinis
Niiinis
Reply to  Monica
9 years ago

500 mg per dag! Tack för att du läser. Kram

Nästa inlägg

Craving på skruvar och följ mig live!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x