Godmorgon med Stefan Sauk

Goodmorning! ❤️

I morse sov jag till halv 7. Kände direkt att jag skulle klä på mig träningskläderna och ge mig av på en promenad. Har börjat lyssna på en ny bok och var så sugen på att få lyssna mer på den så jag skyndade mig iväg. Också ett bra tips på hur man tar sig ut på sina rundor. Den jag lyssnar på nu heter ”Munken som sålde sin ferrari”. Också en bok som tillhör självutveckling. Det är Stefan Sauk som läser den dessutom. Ni minns väl när jag träffade honom. 🙂 

  
Det blev en stor upplevelse för mig, du kan läsa mer om det här! Jag skakade nog som ett litet asplöv och hade svettringar under armarna stora som gamla LP skivor. 🙂 

  
Det blev en svettig runda då jag klädde på mig lite extra. Trodde det var kallare än vad det var. Men jag kan tycka att det är ganska så skönt att klä på sig lite mer och känna svetten rinna medan man går. Rensa ur kroppen lite. 

  
Satte mig hemma på vardagsrumsgolvet och stretchade ut lite. Hjälper mot stelhet. Någon frågade hur vår katt mådde nu? Han mår fint, han hade nog matkoma bara eller så var han lite extra slö av värmen. Såhär satt han sen och tittade på mig när jag stretchade.

  
Pratar jag sen med mjuk röst med honom så ser han ut såhär. Som att han myser för fulla muggar. Jag är ju hans ”mamma” och flockledare. Han respekterar mig mest och tyr sig mest till mig. Lilla sötis. Så när jag sitter såhär och pratar med honom är det som han förstår vad jag säger. 🙂 

  
Stretch klar! Det var gött att sedan fixa frukost och sätta sig framför Nyhetsmorgon. Åt glutenfri havregrynsgröt med banan och laktosfri mjölk. Det blev också en latte och två ägg. Mums! 

Vi funderar på att sticka hemifrån. Nånstans bara. Kanske en roadtrip? I slutet av nästa vecka drar vi på husbilssemester till Tylösand och Smögen men vi känner att detta väder gör att vi inte vill stanna hemma bara. Får se om vi kommer fram till nåt bra? Ni lär få veta. 🙂 

Senare ska du få veta mer om magnesium (får mycket frågor om det) och sen blir det ett snabb-recept på kanelbullar. Hörs sen igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
9 years ago

Så söt han är lille katten! Tänk va mycket kärlek och uppskattning dom visar med bara lite miner o läten 🙂 (Tänk om man va lika observant när männen ändrade miner o läten! hahaha!) Roadtrip låter väl perfekt när ni nu har fel väder 😉 Ta vägen ner längs östkusten denna vecka vettja! Va du inte sugen på o ta med Milo ner till hotell Skansen på Öland? Kanske Ölands Djurpark? Annars är det Östersjöfestivalen i Karlshamn denna helgen 15-18/7 allt i SOL från klarblå himmel 😉
En fråga också.. (aningens dum kanske) men när du tipsar från olika butiker, gynnar det dig om vi går in o beställer via länkarna du lägger ut? Jag tänker alltid på att du lägger ner så otroligt mycket jobb på o tipsa oss om fina saker hela tiden så det vore ju rysligt dumt om man sedan går in direkt på resp butiks sida o beställer ist för genom dina länkar.
Hoppas du får en fortsatt härlig dag!
Kram <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
9 years ago

Men tack för alla tips! Ja, vi är lite sugna på Skansen Hotell igen och så vill vi besöka Böda. Var så längesen jag var där. Ölands djurpark är fantastiskt! Ja det verkar vara fantastiskt väder nedåt ditåt!

Ingen dum fråga alls! Jag lägger ner jättemycket jobb på min blogg, det är ju mitt jobb till en viss del. Jag vill också erbjuda en blogg som är äkta rakt igenom. Jag skulle aldrig skriva om nåt jag inte gillar, det jag däremot gillar skriver jag gärna om. Det jag tipsar om kommer ALLTID ifrån hjärtat. Sånt skulle annars märkas rätt fort. Det gynnar mig med några slantar om ni beställer från länkarna, för det mesta, inte alltid dock. Jag tipsar om sånt som är bra även om det inte gynnar mig alls. Har fr o m nyss börjat med att märka det med adlinks.

Vad otroligt gulligt av dig att tänka så! Fantastiskt! ❤️ Ja, alla gör ett eget val hur man beställer något och om man gör det.

Önskar dig också en fin dag!

Stor kram! ❤️

Mia
Mia
9 years ago

Tack för svar! Att din blogg är äkta och att du gillar det du tipsar om tvivlar nog ingen som läser härinne på! 🙂 Känns jättebra om vi som läser kan ge tillbaka på något sätt för det du gör för oss!
<3

L8
L8
9 years ago

Skönt att han är bra igen. Våra två sover också mycket nu när det är varmt. 😉

Niiinis
Niiinis
Reply to  L8
9 years ago

Ja, verkar vara en ”kattåkomma”. 🙂

Nästa inlägg

Go’kväll

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x