Dinner

Mitt i natten….

…..just kommit hem från stan. Fifan som vi har hållt på att försöka hitta boende på Öland idag. Vi började med att reka med Hotell Skansen. Fredrik hade 1 endaste rum kvar och jag var för osäker så jag fick släppa det rummet. Vi kom på att vi gärna vill bo på den norra delen då Tonys familj är där. Men tji fick vi. Det var svårare än vi nånsin kunde tro det. Heeeeela dagen har jag letat, jobbat lite, sen letat igen. Suttit i telefon i 127 timmar typ. 

Till slut ruttnade vi faktiskt ur. Gav fan i allt och tog ett snabbt beslut att middag på Pinchos skulle sitta fint. Thedde kunde dessutom vara barnvakt åt sin lillebror så det blev ju toppen då han älskar sona storebröder, all bonustid med sina bröder han får är härligt.  Jag plockade först ur mitt löshår förresten. Så nu ser jag ut såhär:

  
Det har nu vuxit ut till en längd som jag gillar. Det är SÅÅÅ NAJS. Har inte haft bara mitt egna hår på flera år. Känns skönt. Den här metoden har inte slitit nämnvärt på mitt eget hår så det har fått växa i lugn och ro. Jag tvättar det Max 2 dagar i veckan vilket också gjort underverk för håret. 

 

Vi började på Players då Pinchos var fullt. Vi fick vänta i ca 1 timma innan vi fick bord. Det blev perfekt med ett glas innan.  
   
 
Vi skrattade så vi nästan kissade på oss när vi tog dom här bilderna. Jag vet, jag är sjukt lättroad. Men det här är min humor. 🙂 

  
Inne på Pinchos toa fick jag äntligen ta en bild i en sån här spegel. Ni vet dessa speglar med massa lampor runt. Blir så coolt inne i ögonen då. Sa jag att jag var lättroad? 😉 

  
Vi käkade som vanligt så himla gott på Pinchos. Var så hungrig så jag helt glömde fota maten. 🙁 Bästis Maria kom förbi en sväng också. Vi satt bredvid ett ugnt, trevligt och så intressant par. Det blev en jättetrevlig middag verkligen. 

Nu sitter vi hemma i soffan och jäser. Ska snart lägga mig, imorgon är det fredag även om man är lite förvirrad med dagarna och inte direkt bryr sig om vilken dag det är. 🙂 Nä, Go’natt på dig! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
8 years ago

Låter som en trevlig kväll. Har faktiskt aldrig varit varken på Players Inn eller Pinchos. Borde testa, jag veeeet.

Hoppas ni lyckas hitta nåt boende på norra Öland. Så fint där.

Kram Lena

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena - Gott för själen
8 years ago

Åh Lena! Du måste testa Pinchos. Sååå god mat! Jättegod verkligen. Små tapasrätter som man beställer. Kram

Mallan
Mallan
8 years ago

Härligt med spontant middagshäng på stan. Ni verkar så himla goa och ser till att njuta av livet alla dagar 🙂 Dessutom älskar jag att du bloggar varje dag, många bloggar ligger typ nere på sommaren… Kram fina ♡

Mallan
Mallan
Reply to  Mallan
8 years ago

Och en annan sak. Jag ÄLSKAR att din blogg inte är en reklamsajt. Du känns inte ’köpt’! Förstår att du inte heller blir rik på din blogg av samma anledning men jag uppskattar verkligen att få läsa om dig/er och inte bara en massa samarbeten!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Men tack! Ja, det är något jag varit stenhård med från början. Jag har varit så noga att det ska vara äkta och något jag kan stå för till 100%. Skönt att det märks! Men som du säger, jag blir inte rik. Haha! 🙂

Kram fina du! ❤️

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mallan
8 years ago

Fina Mallan! Tack! ❤️ Ja vi försöker verkligen…. Vet inte hur man INTE bloggar varje dag, hihi… Kram! ❤️

Heléne
Heléne
8 years ago

Tycker du är jättefin med ”bara” ditt eget hår.
Trevligt att komma iväg själva på en spontanmiddag.
Ha en riktigt trevlig helg, och hoppas boendet på Öland ordnar sig.

Kram♥

Niiinis
Niiinis
Reply to  Heléne
8 years ago

Tack fina du! ❤️ Kram

Malin
Malin
8 years ago

Så kul att läsa vad du tycker om Pinchos. Jag har följt din blogg ett par år och min man har varit med sen starten av Pinchos här i Gbg. Nu har han mkt att göra med öppningarna av franchiserestaurangerna 🙂

Nästa inlägg

Allt du behöver veta om MAGNESIUMBRIST

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x