Den brutala verkligheten!

Måndagsförmiddag in da house!

Vi har sovit som små grisar, dock så vaknade jag tidigt av att jag fått mens. Äntligen kanske jag kan få bli människa igen och inte känna som att jag vill bita av någons huvud. Brukar ta en eller två dagar så är jag människa igen. Läs gärna mitt inlägg om PMS här

 

Sitter här vid mitt köksbord och njuter av kaffet. Familjen är samlad och sitter och tittar i varsin telefon/iPad. Haha…..precis efter regelboken hur man ska ha det vid frukosten. 😉 Eller inte.  Vår regel brukar vara att vi inte får ha det medans vi äter, sen får man ta en liten stund efter man ätit klart och kolla telefon/iPad. Fair enough.
Apropå fina bilder där man alltid försöker visa upp sitt bästa och finaste jag. Det där tillrättalagda och fantastiska ni vet? Varje dag denna veckan tänkte jag bjuda dig på en bild som är tagen direkt ut verkligheten. Så som det också kan se ut, när det är allt annat än tillrättalagt och fixat. 

  
Va? Va? Va? Tjusigt va? Hahaha….. Jag dog nästan av garv när jag såg den här bilden som Tony tog medan jag sov. Såhär var det. Jag ruttnade ur på att sitta med gamnacke som for åt alla håll medan jag sov. Sen har man så ont så man vill gråta. Sagt och gjort. Jag tog en tröja och band fast mitt huvud i sätet, skitbra trick. Huvudet satt fast och jag kunde snarka vidare. Men snygg? Nä, det är man då rakt inte va? Hahaha…..kan inte sluta garva åt den här bilden! Så snygg är man när man är helt avslappnad sovandes i bilen. Fifan vad kul! 

Hepp, nu ska vi snart packa oss iväg till Stockholm. Idag står det bio på agendan och lite Stockholmshäng. Hörs under dagen såklart! 

0
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
8 years ago

Haha nämen du dreglade ju inte! Pluspoäng på det 😀

Åsa
Åsa
8 years ago

Shit jag glömde, jäkla pms, jag har alltid tänkt att det var en skröna, men nu tack vara din blogg så har jag börjat att kartlägga eländet lite.

Jojomän, att jag har pms from hell…jösses, några gånger när jag varit så nära att lägga in mig på psyket, slagit sönder saker, brutalvrålat och maken och varit allmänt galen…

Thank you!! Nu vet jag, de dagar då jag vill dränka mig själv, det är pms och det går över-halleluja <3

Niiinis
Niiinis
Reply to  Åsa
8 years ago

Men Gud så bra! Man är lite mer beredd när man vet vad det handlar on såklart, kan börja med att varna familjen! ❤️ 🙂

Heléne
Heléne
8 years ago

Härligt att du bjuder på dig själv♥

Niiinis
Niiinis
Reply to  Heléne
8 years ago

❤️❤️❤️

Mallansvardag
8 years ago

Det där måste jag bara prova!
Somnar alltid när jag sätter mig i bilen och vi ska åka långt och vaknar med stel nacke. Har provat en sån där kudde som du liksom sätter runt halsen som ska hålla upp huvudet men den var så himla stor och otymplig.
Ska åka 35 mil på onsdag till svärmor och svärfar, då blir det knyta tröja

Berit
Berit
8 years ago

Haha helt underbar

Berit
Berit
8 years ago

Äh la dit smilysar..då försvann ju hälften!! Är ni i Stockholm i morgon med..är autograf jägare och du ligger högt på listan!! Vi drar vidare hem mot Norrland på onsdag:)

Niiinis
Niiinis
Reply to  Berit
8 years ago

Vad söt du är. Inget inplanerat ännu men man vet aldrig med oss. 🙂

Lisa
Lisa
8 years ago

HA HA HA jag dör vad du är underbar! Skrattar så att snoret flyger.. Fantastiskt hur du bjuder på dig själv! Kram på dig

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lisa
8 years ago

HAHAHAHAHA! 🙂 Kul att kunna roa ju. Kram

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Du är underbar

Niiinis
Niiinis
Reply to  Jeanette
8 years ago

Tack fina! ❤️

Lena - Gott för själen
8 years ago

Hahaha, vilken bra lösning!

Kram Lena

Niiinis
Niiinis
Reply to  Lena - Gott för själen
8 years ago

Visst är det? Kram 🙂

Malla
Malla
8 years ago

Haha jag dör vad kul! All cred till Tony som fångade dig på en sån fantastiskt fin bild. Senast i lördags svor jag åt precis samma problem. Skulle ner till Sthlm från Övik och mitt huvud slängde runt som en jäkla sudsboll. Va faan är det med det? Sjukt störande. I dag sitter jag i bilen på väg norrut igen och gissa vem som precis slet fram en liten sjal för kommande tupplur?! Stort tack för tipset!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Malla
8 years ago

HAHAHAHAHA! Tack för dagens skratt, hoppas du fick dig en skön tupplur! Kram

Nästa inlägg

Öland i bilder

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x