Stockholmshäng

Go’kväll! 

Blev inte så mycket bloggande idag – dock så har jag hunnit att vara mer aktiv på Instagram (@ninahermansen1). Vilken mysig dag vi fick idag. Vi sa just det jag och Tony…..även om det är regniga dagar så är vi ju ändå lediga tillsammans och har faktiskt möjlighet att åka iväg på små dagsutflykter. Att ta vara på dagarna ändå liksom även om vädret suger pung. Det är ju så. Livet är inte dagarna som passerade, det är dagarna du minns. 

  

Vi började dagen med en bio på Filmstaden Sergel. Vilken maffig bio, jag har varit där på bio 1 gång men mindes inte att det var så stort. Fråga mig inte om handen på bröstet, vet faktiskt inte varför den hamnade där. Haha….. 😀

  
Vi såg HOME. Den animerade filmen om utomjordingarna som invaderar jorden. Åååååh, den var sååååå bra! Se den om du har möjlighet. Vi alla tyckte mycket om den.

  

  

  

Min sköna outfit idag var denna. Tröjan RELIGION från butiken Michela äger. Den hittar du HÄR. Jeans från Fanny Michel HÄR. Skor från POLO och Kids Brand Store HÄR

  
Efter bion var Milo hungrig så han fick käka en korv på Konserthustrappan. Solen gassade på oss och vi njöt i fulla drag. 

  
Sen käkade vi igen. Denna gången blev det sushi i Kungshallen. Tony och Milo käkade hamburgare från Texas Longhorn. Enligt Tony är det den godaste hamburgaren som finns. 

  
Efter maten hade vi lovat att vi skulle kolla på en kickbike/scooter/sparkcykel till Milo. (Kärt barn har många namn). Vi hade sagt att vi bara skulle titta. Har ni hajjat att detta är en superhajp? Det hade inte vi. Nu visar det sig att Milo äääälskar allt med detta, det finns dessutom riktiga värstingar till kickbikes. Han är dessutom jätteduktig så då känner vi att vi gärna uppmuntrar. 5 laxar kan man få pynta för en värstingscooter. ”No way jose” säger vi men kanske finns det en som är stabilare och som går att snurra. Ja det här är uttryck som jag själv just lärt mig när det kommer till det här. Inne på Stadium förälskade sig han i en sån här rosa och orange. (Han älskar färger nämligen). Perfekt sa vi, den var nedsatt till halva priset så då slog vi till. Sån tur har man sällan! Gissa om han blev glaaaaad?!? 🙂 

   
     
Det blev till att brassa ut till Rålis Skatepark (Rålambshovsparken) som byggts under den stora bron. Hur bra? Fanns en del för nybörjare och en för de ordentliga proffsen. Ni ser ju att Milo var liten jämförelsevis med de andra och desto mer impad av de större grabbarna. 😉 Han lär sig mycket bara genom att kolla in de äldre killarna. 

   
 
Jag blev kissig så jag var tvungen att leta upp en toa. Blev alldeles varm i bröstet då jag gick igenom parken då jag hade en del av min möhippa i den parken. Såååå härliga minnen. 

   
    
 
Mamman blev också sugen att prova. Detta med hård övervakning av familjens proffs. 🙂 Blev riktigt sugen på att testa lite trix också men blev av med den fortare än en gepard galopperar kan man säga. 🙂

 

Vi blev kvar i nästan 3 timmar så han fick åka av sig rejält.  På vägen hem köpte jag en sån här, svepte i mig halva och kom sen på – ”Vad i helsicke håller jag på med?” Den är full av laktos. Jag glömmer av mig ibland. Inte bra alls om jag ska hålla magen ok. Har haft lite ont efteråt men hittills rätt ok. 
Nä, nu ska jag slå på Netflix här en stund. Hoppas Du haft en fin måndag. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
8 years ago

Rålis är bra! Hänger där till o från med mina killar : )
Åker lite själv ibland också… Haha.. Är inte lika modig som en 6 åring och 10 åring… Man får åka på ” mamma vis” 🙂

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nina
8 years ago

Haha heja dig! Det ÄÄÄR ju svinkul ju! 🙂

Anna
Anna
8 years ago

Ja den där jäkla laktosen!! Måste tipsa dig om Oatleys havredrycker, brukar finnas där drickyoggin finns (alla större mataffärer har, Pressbyrån etc). Den med skogsbär är riktigt god (och garanterat laktosfri). Mitt knep är att försöka hitta en större mataffär även när man är på resa, för där finns bättre utbud av laktosfria produkter. Och nästan allt finns faktiskt som laktosfritt numera, tur är väl det för våra stackars magar!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Anna
8 years ago

Tack för tips! Har smakat en, kommer inte ihåg vilken den var men den var äääääääcklig. 🙁 Måste kanske ge det en ny chans. Kram

Nästa inlägg

Den brutala verkligheten!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x