Att få en lyckokänsla…

Godmorgon! 

Jag har varit ute på rundan här på morgonen. Kör med min ”lära sig jogga 5 km” app. Klädde på mig kl 7 och drog ut. Familjen låg fortfarande och sov så jag tassade ut. 

   

  

Den lilla bruttan i appen säger till när man ska springa och när man ska gå. Behändigt som tusan. Samtidigt fortsätter jag lyssna på min ljudbok, idag var det riktigt intressant att lyssna. Längtar till nästa gång jag ska lyssna. 

 
Mina skor var dyngsura då jag sprang på gräsmattor där det fanns möjlighet. Får lite ont i ena knät när jag bara springer på asfalt. Mina sköna skor som jag har svårt att skiljas ifrån. 🙂 Ska köpa nya men har inte hittat lika sköna ännu. 

   
 Väl hemma så körde jag ett mag/rump/lår pass här på min lilla ”träningsyta”. Körde 100 repetioner på olika magövningar och lika många på rump/lår. Kan säga att jag har lite svårt att ta mig ned för trapporna nu. 🙂 Knäsvag är bara förnamnet.  

 
Måste bara berätta. När jag efter mitt pass satte mig för att stretcha där i gräset så satte jag igång denna låten på Spotify, jag bara satt i skräddarställning och lät låren stretcha ut. Blev så himla uppfylld av härliga känslor så tårarna började rinna. Vet faktiskt inte vad som hände men det var bara jag och naturen där just då. Kändes så stort på nåt sätt och som om jag hade allt jag någonsin kunde önska i mitt liv. Börjar nästa gråta nu när jag skriver om det. Det var en häftig känsla och något jag tror att jag aldrig känt sådär tydligt. Det vill jag känna mer av.

  
Nu jag just blivit masserad av min fina man. Han tar hand om sin tant när hon stelnar till. 😉 Tigerbalsam soft är det bästa bästa! Denna har jag halverat läkningstiden för ryggskott med, den hjälper Tony massor när hans diskbråck går upp. Den hjälper mot spänningshuvudvärk. Jag säger till alla att testa det. Grymt bra! 
Idag handlar det om lite jobb, tvätta och plocka i ordning lite kläder här hemma. På fredag drar vi igen. Vi ska börja med att vara några dagar i Tylösand (favvoplejs on earth) och sen ska vi testa Smögen också. Ska bli urhärligt! Nähä, här inne bjuds du senare på recept på mina DAIM & LAKRITS kakor och lite annat smått & gott. Vi hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LenaS
LenaS
8 years ago

Vad heter appen du använder? Mitt mål är också att klara 5km

Nina
Reply to  LenaS
8 years ago

Den heter C25K!

Nina
Nina
8 years ago

Va heter appen ? Önskar med att springa , gjorde det för men haft en fot som krånglat . Dax att ta tag i motionen igen . Tacksam för svar .
Mvh Nina

Niiinis
Niiinis
Reply to  Nina
8 years ago

C25K heter den, tror den är gratis också! 🙂

Nästa inlägg

Stockholmshäng

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x