Fixa looken!

fixa looken 2

 

Demi Moore är en av de snyggaste jag vet. Hon må ha fixat sig men fifan vad jag tycker hon är snygg. Hon är 52 bast liksom. Tycker också att hon alltid sminkar sig så smakfullt. Det är lite sparsamt och så jäkla fräsch. Här tänkte jag tipsa lite om hur du fixar hennes look. Här tipsar jag om riktigt bra smink som verkligen är kvalité och dessutom hållbart.

<–adlink):  4 fantastiska toner i Nude-/Terracotta i en lyxig ögonpalett. Fina puderpigment ger en fjäderlätt känsla på huden. Enkla att applicerade och suddas och blandas med lätthet. För mer djup och intensitet av färgen kan skuggorna appliceras med lite vatten. Demi har använt liknande ögonskuggan högst upp till höger längst ut på ögat, vidare inåt har hon använt skuggan som påminner om den längst ner till höger.

(<–adlink): En ursnygg ögnskugge gloss som ger massa snyggt skimmer. En liknande sådan har Demi använt under den nedre fransraden. Ursnyggt ställe att ha skimmer på, där brukar jag också ha skimmer faktiskt.

COLLISTAR TWIST ULTRA SHINY GLOSS (<–adlink): Twist gloss ger färg med glans, innehåller hyaluronsyra och kollagen aktivator för att återfukta och ge volym till läpparna  som blir mjuka,  släta och sammetslena.  Helt fantastiskt är det. Färgen har nr: 202 och är sådär härligt nude och lite brunare i tonen. Precis så som Demis läppar ser ut att vara.

MAKE UP STORE BLUSH CHERRY BLOSSOM (<–adlink): Nämen det här rouget är ljuvligt. Älskar verkligen färgen som ger en helt otrolig fräschör. Jag är säker på att Demi använt någon liknande rouge för att se så fräsch ut som hon gör. Detta rouge håller skitbra verkligen, perfekt att ha i väskan också att fylla på om man svettas bort lite.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
8 years ago

Snygg!! Bra sminktips : )

Nästa inlägg

Så fixar du äggen på en minut

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x