Så fixar du äggen på en minut

Godmorgon! 

Vaknar upp till galen träningsvärk, i höger ben. Knappt något i den andra. Skumt, måste belastat lite konstigt igår när jag tränade. 

Hörrni, jag vill kicka igång den här dagen med ett kanontips till er som äter ägg till frukost. Fler än en gång har ju i alla fall jag tyckt att det är drygt att vänta på att dom där äggen ska koka färdigt. Det kan också vara drygt för dom andra som inte äter ägg i familjen att vänta….. Nu jäklar ska du få det bästa tipset ever! 🙂 

  
Börja med att knäcka ner äggen i två stora bakformar. Sommaren till ära valde jag dessa lite ”midsommarinspirerade”. Salta och peppra lite uppepå. 

  
Sedan la jag formen med ägget i i en sån här liten porslinsskål. Funkar ju i stort sett med vad som helst. Den ska vara där för att hålla ägget på plats i bakformen. Så länge det är microvågssäkert. 

  
In i micron i ca 1 minut. Detta är lite beroende på hur effektiv micro man har och hur man vill ha sitt ägg. Jag föredrar ägget lite lätt löskokt i vanliga fall. Så ville jag ha detta ägg också och så blev det. Perfekt blev det faktiskt! Sedan äter man det bara med sked direkt ut koppen. Så gott! 

Jaha, jag ska fortsätta med dagen här. Du ska få ett sminktips på hur du fixar samma look som Demi Moore. Du ska också få ett supergott recept på hemlagade hamburgare. Här inne är det fullt ös och allt annat än semester. 🙂 

Dela gärna detta inlägg så fler får veta! 🙂 

Ps: Tack för alla fina kommentarer jag får – ni är tammefasen bäst! ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Öhlén
Maria Öhlén
8 years ago

Superbra idé ! Tack

Berit
Berit
8 years ago

Smart och snyggt! 🙂

trackback
8 years ago

[…] ger all credit till Nina Hermansen i detta inlägg, för när jag läste om hur hon tipsade om att koka äggen i en form i micron så […]

Nästa inlägg

Vighet, verklighet och lite curling

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x