Bästa serumet

skönaste serumet

Dags för ett skönhetstips igen. Jag älskar att tipsa om skönhet, detta för att jag själv alltid blir glad när man får tips. Det finns ju så mycket på marknaden och det är ju omöjligt att prova allt som finns. Detta serum hade jag den stora äran att få ge till dom som kom på bloggeventet på Crystal Plaza. Har fått höra så mycket gott om den av de som fick den. Några av dom som fick den kan inte vara utan det längre. Kul när man hittar en produkt som man gillar. Själv använder jag alltid denna under min dag och nattkräm.  Min hud blir ljuvligt len och jag tycker att den känns mer boostad liksom.

Här ska du få lite fakta om denna produkten:

En av Yves Rochers absoluta stjärnprodukter med revolutionerande formula. Detta avancerade, energigivande serum har en högre koncentration av aktiva ämnen än vanliga skönhetsprodukter, och en lätt formula som snabbt tränger in i huden för en maximal effekt. Serumet innehåller 7 kraftfulla växtextrakt som återaktiverar hudens naturliga energiproduktion och förbättrar dess förmåga att förnya sig själv. Resultat: En hud som strålar av ungdom! Används under din vanliga ansiktscrème eller som en energigivande kur.

Denna produkt hittar du på Yves Rocher till lägre pris just nu! HÄR (adlink) finns den.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
8 years ago

Härligt med tips jag använder ett annat serum därifrån och vill gärna tro att det hjälper!!!

Nästa inlägg

Bilder på vårt kök

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x