Bilder på vårt kök

Goodmorning! 

Igår råkade jag ut för en ”ryggskott-light”. Lite ironiskt var det då jag dagen innan var så glad åt att min rygg hållt så bra den senaste tiden. Fan, man ska inte säga sånt där. Pang sa det igår så fick jag som en light ryggskott när jag stor och böjde mig över tvättkorgen. Skitpisshelvetesjävla tvättkorg. Man ska inte hålla på med sånt där – man skadar sig ju bara. 🙂 Tack och lov är den inte alls lika massiv som jag haft förut. Kört lite tigerbalsam och ska ligga på spikmattan här snart. Tror det berodde på lite för stor belastning av ryggen på min träning i förrgår, M Å S T E ta det lugnt. När ska jag lära mig? 😉 

Tänkte kicka igång denna bloggdag med lite bilder ifrån vårt kök. Det var längesen jag visade nå bilder hemifrån kom jag på. Mitt i sommaren brukar man ju inte påta så mycket inomhus så det kan vara en av anledningarna.

  
   
 
Vårt köksbord och våra köksfönster. I det här huset har jag fått känslan av att det inte får vara sterilt och för stilrent. Det måste vara lite mer saker framme för att huset andas lite lantligt. Det är känslan jag fått här hemma. Dessutom är det lite compact living här vilket gör att vi måste ha en del saker framme. Så tur är väl det då att det även passar sig här hemma. 

  
Förr hade jag nog ogärna låtit det stå brickor framme på det här sättet, men i vårt hus SKA det stå brickor framme. Det känns hemtrevligt och ombonat, precis den känslan som jag vill skapa. 

  
 

Vi älskar det gammeldagsa köket. Med spiskåpan, den gamla spisen och ugnen, som det dessutom går att elda i. Måste ju bara testa att baka i den nångång. Jag tycker det är så fint när det moderna möter det gamla. 

   

  

  

  
Den lilla spisen rymmer lite kryddor, oljor och balsamico, flingsalt i en liten Iittala behållare. Crudis egen granola (min vän ”Hela Sverige Bakar” Carro som gjort egen granola till mig). En svart stjärna och en lyckotavla. Iittala ljushållare också på en ursnygg golvplatta som jag älskar. 

Det var lite bilder ifrån köket. Nu ska jag göra frukost till min sjusovarfamilj. Vi hörs snart igen. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
8 years ago

Hej Nina, så fint kök! Så känner jag på landstället med, hemma mer stilrent men där passar det inte. Har precis som du två spisar, en som vi eldar i (dock aldrig provat att baka i den) och en vanlig. Den fina marmorbrickan du har på bordet, var kommer den ifrån?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helene
8 years ago

Hej Helene!

!Marmorbrickan! har jag gjort själv, kommer ett litet pysseltips längre fram sen. 😉

frulilja
frulilja
8 years ago

Ni har verkligen fått det fint! Supermysigt!!
Gillar din stil och snor massor med tips rakt av 🙂 😉
Önskar dig och de dina en riktigt fin fredag!
Kram

Caroline
Caroline
8 years ago

Åh vilket fantastiskt fint kök. Var har ni köpt gardiner? Det är precis sådana jag vill ha till mitt kök och sovrum.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Caroline
8 years ago

IKEA! 29 spänn för 2 pack! GRYMT!

Jeanette
Jeanette
8 years ago

Såå fint och mysigt, älskar din lantliga stil och dina egna tavlor:)
Måste ge dig ett tips för ryggen, det är nog för att du böjde dig framåt, inte på grund av träningen och sök på Mc Kenzie metoden, så kommer du att bli mycket bättre i ryggen. Det är ”bakåtböj” i liggande ställning, ungefär som armhävningar, med ryggen för att putta tillbaka diskar som trycker. Såå himla bra, testa detta.
Vill tacka för en underbar blogg<3

Nästa inlägg

Sitta på betongtrappan….

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x