Bästa solpudret

solpuder yves rocher

 

Jag utlovade ju ett solpuder tips till er.

Hur bra passar inte det nu då när vädret suuuuuuger fetpung! (Ursäkta, men jag ruttnar faktiskt ur). Såhär är det ju, ibland orkar man inte riktigt smörja med den där brun utan solen heller hela tiden. Jag är blek igen men ska faktiskt idag ta tag i min ”solbränna” igen med lite brun utan sol. Vi åker ju på semester imorgon så då vill jag ha lite mer färg än jag har nu. 😉 När man väl blir lite blekare tycker jag att detta solpuder är helt suveränt! Blir så naturligt snyggt brun och man kan helt klart tro att man solat sig så brun och fin. Den känns liksom fräsch på nåt sätt. De dagar jag inte sminkar mig alls brukar jag ändå svepa över lite med denna och genast ser man 100 ggr färschare ut. 🙂 Löööööve it! Kan säga att den också boostar redan natuurligt solbränd hy.

Den kommer i 2 nyanser i samma. En som är mycket mörkare. Den använder jag när jag redan är lite brun i ansiktet. Den  andra när jag inte är det. Den har utslätande effekt och gör faktiskt underverk med huden. Den har inget skimmer i sig vilket jag tycker är skitbra då den typen av skimmer faktiskt framhäver linjer.

 Här är lite kundutlåtanden om produkten:

Detta solpuder är verkligen bra! Det doftar underbart och ger en fin färg. Det håller länge då man får mycket produkt för pengarna.

Använder denna produkt som rouge varje dag. Ser naturligt solbränd ut och lätt att forma och få fram kindbenen. It’s a keeper!

 

Om du vill slå till på detta solpuder kan du göra det HÄR (adlink). Kostar bara 118 spänn just nu på REAN. 

Ps: Fortsätt gärna och fyll på med era berättelser om er själva i det förra inlägget. 

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Hej!
Länken fungerar tyvärr inte… Du kanske kan kolla under dagen vad som är fel, annars kanske det går lika bra o gå via serumet länken?

Hoppas ni har kommit fram till solen nu 😉

Kram

Mia
Mia
Reply to  Mia
8 years ago

Den länken fungerade inte heller märkte jag nu..

Niiinis
Niiinis
Reply to  Mia
8 years ago

Kollat nu, funkar för mig. Vad konstigt.

Kram ❤️

Mia
Mia
Reply to  Niiinis
8 years ago

Jag får bara upp en vit ruta där det står – 502 Bad gateway

Skumt 🙂 … är det kanske min dator som satt personligt shoppingstopp 😀

Anna
Anna
8 years ago

Kommenterar ett tidigare inlägg… Måste bara ”tipsa” om en grej som jag gjort i år. Fattar inte varför jag inte gjort det innan??? Har vaxat benen!! Men herregud så bra! Jag är normalt hårig som en fågelspindel och det är ett eeevigt rakande. Och så den där stubben… Okej, det kändes lite första gången (vaxade på salong) men inte alls farligt. Andra gången var det så glest med hår så då höll jag nästan på att somna 🙂 Alltså, så värt det för att slippa raka jämt. Kommer helt klart fortsätta!

Anna
Anna
8 years ago

Hej, och tack för tipset, precis beställt det och lite annat på rean 🙂 hoppas att solen tittar fram hos dig!

Nästa inlägg

Roadtrip START

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x