Hej mitt älskade Tylösand

Men heeeeej! 

Tack för alla härliga kommentarer där ni berättade lite mer om er själva. Älsk på det! ❤️ Har skrivit till er bland kommentarerna. 

Jaha, här sitter jag i sängen med magen hängande över byxlinningen. Majj gadd som jag frossar. Om jag nu höll igen inför syrrans bröllop kan man väl säga att jag nu släppt på alla spärrar. Herreminjee! Jag äter något hela tiden. Det känns som PMS suget övergått till nån konstig vana – ”stoppanåtimunnenhelatiden” vanan. Vill bara äta massa onyttigt hela tiden. Råkade dessutom väga mig hos mamma o pappa igår kväll. H-E-L-V-E-T-E !! Jag veeeet att man inte ska väga sig och allt det där men det brukar vara en sån ”skärpdignuförhelvete” uppvakning. Det var det igår med. Men nu är det semester i en vecka med campinghäng och massa mys så det är helt fel vecka och börja nu. Ja så kan man väl säga. Så den ”hängande magen över byxlinningen” tar vi tag i sen, när semestern är över. Skitsamma – åter till det vi håller på med här. 

   
  
Efter 7 timmars konstant körning hamnade vi till slut på en av våra favvo-campingar. Tony var tapper och körde hela vägen även om jag frågade minst 10 ggr om han ville byta. Han var envis och enträgen min karl. Bra det, jag kunde snarka till lite då och då. Tyvärr satt jag bak så jag kunde inte knyta fast skallen sådär som jag precis kommit på att man kan, så det blev en hel del ”gamnackande”. 😉 Tror ni det var gött att sätta sig och ta en öl efter vi packat upp allt. Har gjort en liten film på PERISCOPE om nu nån vill se. 🙂

   
    
Efter ölen och efter att Milo fått göra av med lite stillasittande energi på kockbiken spelade vi minigolf. JAG VANN! Whoop whoop. Vinnarskalle som jag är så är jag självklart svinnöjd att jag slog Tony. Skithäftig minigolfbana har dom här. 

 Efter att jag spöat familjen i minigolf gick vi ner till stranden. Ni vet ”min” strand. Den som jag älskar och som jag varje år pratar så mycket om. Den här bryggan mynnar ut i en av Sveriges vackraste stränder. Älskar det!

 Mina hjärtan i silhuette vid solnedgången. Jag blev tvungen att ringa FaceTime till båda stora barnen och bara visa. Tänkte dom säkert glömt hur vackert det var här sen dom var med sist. För typ 4 år sen. 

   

Stranden är flera kilometer lång. Härlig  sand och långgrunt. Perfekt när man har småbarn med. Stranden är knök med folk om dagarna när det är fint väder. Här har vi suttit många ggr. Nu ska ju ”oväder – deluxe” dra in imorn så det lär bli att vi åker in till Halmstad imorn. Men jag är glad att vi haft jättefint väder idag.

   

  

Jag slog mig ner på min kofta och bara andades ner i magen. Det finns inte mycket som är så gött för själen som att sitta vid ett hav och bara andas. Det måste vara så meditativt att bo såhär? Snacka om bra terapi tänker jag.

    

Efter stranden gick vi till vår husbil och grillade. Det här brödet ska jag berätta mer om imorn. Det blev en så himla fin kväll. Riktigt härligt att sitta ute och äta i solen. 

    

Hej ifrån oss! ❤️ Hoppas ni vill fortsätta och hänga på oss när vi semestrar på västkusten. Nu vill Tony spöa mig i Yatzy. MOHAHAHAHAAAAAA….. Han kan ju försöka den lilla loosern. 🙂 

Hoppas du mår bra min vän. ❤️ Sov gott! 

Ps: Ifall någon undrar så bor vi på First Camp här i Tylösand. 
  
   

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Alltså din blogg är bara bäst!! Jag blir så glad när man ser ett nytt inlägg. Du skriver rakt från hjärtat inga krusiduller liksom. Gud så härliga bilder du tagit, magiskt!
Jag bodde i Halmstad i 4 år när jag pluggade. Grym stad att plugga i, nära till allt, platt så man kan cykla lätt överallt, kustnära mm. Mysig stad!
Nu är det Natti natti här! <3 kramar

Anne
Anne
8 years ago

Välkommen till västkusten! Är också här på semester, fast i Grebbestad.
Ville bara säga att ni är verkligen fina ihop, Tony och du.

Annica
Annica
8 years ago

Vad fint ni har det!!! Hoppas nu Vädret blir bättre, ska komma in riktigt mycket regn nu! Så trååååkigt!
Skrattar gott åt ditt frosseri och ätande hela tiden

Annica
Annica
8 years ago

Varför kommer inte hela kommentaren med??? Jag tänkte skriva att jag känner igen mig i frosseriet! Gjorde din cheesecake med oreokakor, fy fasiken vilken god kaka!! Åt med sked direkt i formen, vidrigt jag vet, men jag kunde inte sluta!! Haha och så funderar man varför vikten är som den är!! Hoppas ni får en fin semester! Kram

Nästa inlägg

Bästa solpudret

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x