Regnig morgon och vad hittar vi på i Halmstad?

Godmorgon från ett regnigt Tylösand!

Tack för att ni fortsätter att dela med et om er. Så kul att läsa. Att ni skriver att jag blivit en vän är ju helt fantastiskt! ❤️ 

Jag har sovit ok, vaknat lite då och då när tjejerna (som jag filmade lite i smyg på PERISCOPE, man ser dock inte hur dom ser ut) kom hem en efter en ifrån krogen och skrattade så hela området vaknade. Men jag log mest, fifan så kul man haft många ggr när man kommit hemrullandes från nåt partaj sådär. 

Ja vi visste ju att regnet skulle komma idag och det ska ju öööööösa ner. MAJJ gadd! Det har utfärdats varningar och grejer. Men, vi lyfter ifrån campingen idag och ska försöka göra något inne i Halmstad istället. Jag glömde min BUS hemma så jag måste köpa en ny nånstans. Vare sig det är sol eller inte vill jag ha lite färg. 😉 Fördelen med BUS, behövs ingen sol då inte. Man tackarrrr….. 

  
Här är vårt lilla frukostbord. Måste berätta om Coco Popsen som står på bordet. Jag HATAR nämligen att köpa ”onyttiga flingor” som jag brukar säga. Jag får hår på ryggen av att man tillsätter choklad och socker på frukostflingor så mina barn har väldigt sällan fått det. De gånger de fått det är på semestern och ibland på nåt skollov har jag köpt det. På något sätt har jag alltid försökt få frukosten att bli så osockrad som möjligt med osockrad yoghurt och absolut inga sockerflingor och gärna osötat lite grövre bröd. Hatar oboy också. Sen att dom fått äta godis på helgerna och så, det har jag inte satt stopp för. Men det här med frukost, det har alltid varit heligt fritt från socker för mig. Stackars ungar. När dom sovit över hos folk och dom haft både oboy och sockerflingor så har dom ju nästan förätit sig istället.  Haha…. Eller på semestern när mamma äntligen köper sockerflingor och sockrad yoghurt. Haha! 

  
Inte så pjåkig morgonfrisyr heller, kan ju nästan tro att jag lockat sidan på luggen. Apropå lugg, minns ni att jag klippte den? Kolla vad lång den blivit, äntligen! Ångrade mig exakt 30 sekunder efter att jag klippt den, att jag aldrig lär mig?!? Det är väl 50:nde gången det händer! Dricker kaffe ur min favvomugg. Köpte en liknande termosmugg hem men det är inte alls samma sak som att få dricka ur den här muggen i husbilen. 

  
Milo sitter bredvid och kollar youtube. Det lär bli en del av den varan idag när det vräker ner utanför. Just därför vill vi åka in till Halmstad och hitta på nåt. Annars kommer vi nog alla 3 sitta och stirra ner i våra telefoner. 

Har du tips på vad man kan hitta på i Halmstad får du gärna tipsa. 

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
al68
al68
8 years ago

Ja, vad gör man i Halmstad när det regnar? Kom hem till oss på en fika ; ). Busfabriken eller badhuset men där är väl sjukt mycket folk. Om vädret blir bättre imorgon måste ni åka till Riccardos och käka godaste italienska glassen. Själv blir det nog bio eller soffläge hela dagen

al68
al68
Reply to  al68
8 years ago

Kan även gå på Game Masters på Halmstad Arena, vi fundera på det.

Åsa
Åsa
8 years ago

Arosfortet! Kan vara på gränsen för att vara lite för svårt för Milo men åh så roligt både för vuxna och barn!

Eva
Eva
8 years ago

Game mässan rekommenderas var där i veckan.

Lisoball
8 years ago

Ha ha, jag är lika crazy med ”socker till frukost” men yngsta sonen lyckades övertala mej att ”det är ju helg”
När vi handlade i går, fick en high five av en mormor/farmor som också köpte dito.

Lisoball
Reply to  Lisoball
8 years ago

😀 😀 skulle det med va!

Linda
8 years ago

Den här sommaren har verkligen bara regnat bort 🙁
Vi har spelat mycket sällskapsspel och rekommenderar skippo 😉

Nästa inlägg

Hej mitt älskade Tylösand

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x