OREO/VIT CHOKLAD POPCORN

  
Bilden lånad HÄR!

Nomnomnom!

Nu när jag är på resande fot blir det inte mycket baka även om jag kommer testa mig på att baka nåt på vår lilla grill i dagarna. Jag måste ju bara tipsa om detta recept på popcorn som låter helt gudomligt gott och något jag absolut måste testa. Jag känner att blandningen av salt, choklad och sött måste vara helt outstanding.

OREO/CHOKLAD POPCORN

12 dl färdigpoppade popcorn

100 gr vit choklad

12 st OREO kakor

Gör såhär:

Mixa oreokakorna till lite större smulor. De ska intr vara ett pulver utan lite mer grovt mixade. Smält den vita chokladen över ett vattenbad eller i micro i ca 30 sekunder. Lägg popcornen i en stor skål. Häll på den smälta vita chokladen samtidigt som du rör ordentligt så att det fastnar på popcornen. Häll sedan över de mixade OREO kakorna, rör om ordentligt. Låt det svalna och ät sedan och njut! 🙂 


0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
8 years ago

Låter hur gott som helst ju. Måste testa detta ikväll

Nästa inlägg

Regnig morgon och vad hittar vi på i Halmstad?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x