Börjar dagen med grimaser!

Morning! 

Det känns ok att lämna Tylösand idag faktiskt. Duggregnet vill inte ge sig idag och jag känner mig upplagd för en dag på Ullared. Sköna kläder och se kör man bara…. Vi sov till 8.30, hajar inte. Totalt sjusovare liksom. Underbart och annorlunda för att vara jag. 

  
Vi startade morgonen med lite schyssta miner. Jag ser verkligen hur lika vi är på dessa bilder. Ni är ju många som säger att han är en liten kopia på mig. Äntligen säger jag, som jag jobbat för att få fram en avling på mig. Haha…. 😉 

  
Jag tycker ändå att han har mycket likheter från Tony. Milos haka är en exakt kopia på Tonys. Tony har stora ögon, det har Milo med. Jag har små grisögon. 😉 

Jahapp, nähä…. Nu ska jag plocka ihop allt här inne (Tony tog allt ute) och så ska vi åka mot Ullared. Ni får såklart följa med. Ska försöka blogga mer idag. Kom ihåg att jag finns på Instagram också med en del uppdateringar (@ninahermansen1). 

Hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisoball
8 years ago

Ja jösses så lika ni är. Det har jag inte alls sett så tydligt innan! 😛

Nästa inlägg

Hur man får dagarna att gå trots STORM

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x