Godmorgon!

  
Vafalls?!

Är det sant att det verkligen är sol? Jag smäller av….. Kan knappt tro att det är sant? Sitter utanför vår husbil här i min lilla sov-T-shirt och förundras över att den ens visar sig, värmer gör den också! 

  
Jag har typ just slagit upp ögonen här och kastade mig ut när jag såg att det såg ut som sol. Den ligger liksom gömd under ett täcke av moln med det glipar här och där. Tänk OM det skulle kunna bli sol idag? Men jag tänker inte ha för stora förhoppningar om det, man blir bara ledsen om det INTE blir så. 

Nu ska jag börja göra frukost till familjen här. Dom sover som små grisar fortfarande så kanske blir det ensamfrukost. Ska ta massor med bilder här så ni också får se sen. 

Hörs igen om en liten stund. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liza
Liza
8 years ago

Så härligt med sol!! Önskar jag kunde säga detsamma men här står regnet som spön i backen. För ett par år sedan tältade vi på Solvik camping (ja det blev bara ett par dagar för sen kom regnet) men vi trivdes bra där. Gå över klipporna bort till badplatsen så ska ni få se en underbar vacker utsikt.
Liza

Bettan
Bettan
8 years ago

Ja, hoppas solen kommer fram

Bettan
Bettan
8 years ago

Allt kom inte med…
Här hemma i Täby regnar det.. 2 veckor kvar på semestern.. Hoppas på nån dag av sol snart..
ha en bra dag!

Lina
Lina
8 years ago

Åh vad härligt m sol ! Själv har jag en riktig skitdag … Har börjat träna för hårt tror jag, alltid samma visa = ryggont o ont i rumpan . O så har man sprungit o legat i men vågen visar ingen förändring. Suck! Så idag blir det en soffdag, filmtittande o lite smygsovande med hällregn utanför fönstret. Bredvid mig en liten go treåring som är lika seg han o tur är väl det !! Kram

Lena - Gott för själen
8 years ago

Haha, det här inlägget är verkligen en avspegling av sommaren 2015! Man har ju alla fall lärt sig en sak helt säkert. Det kommer att bli regn, nån gång under dagen. Vilket skämt! Hoppas ni får sol större delen i alla fall.

Kram Lena

Nästa inlägg

Ullared och ”hello” Smögen

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x