Solvik camping med klipporna

Hallå såhär mitt på dagen!

Vi sitter i husbilen och har just ätit. Idag blev det korvstroganoff och ris. Vi gav oss ut för att kolla klipporna och stranden. Tur vi hade åtminstone ETT paraply med oss för lagom till vi kom dit kom en rejäl skur.

image

image

image

image

Milo tog såklart med sig kickbiken. Precis nere vid vattnet finns några av stugorna. Kan du förstå så fint att vakna till en solig morgon? Sätta sig och ta sitt morgonkaffe….

image

Eller tänk att bo såhär? På klipporna vid det salta vattnet? Snacka om Saltkråkan. Det här huset ligger en bit ifrån vår camping och ser så idyllisk ut.

image

Tydligen är det naturreservat här så man kan springa på en ko om man har tur. Därav staket och grind. Sedan knatar man på en gång som leder ner till stranden.

image

image

Stranden med lite sand, bryggor, vattenrutchkana och framförallt klippor. Så otroligt vackert. Dock så började det regna medan vi stod där.

image

image

  
Pang sa det så bröt regnet ut. Snabbt sprang vi till det här utedasset som stod där och ställde oss i skydd. Fint ställe att stå på dock. Inte sant? 🙂 

image
image

image

image

Klippor klippor klippor så långt ögat kan nå. Sååååååå synd att man inte får se detta när det är 25 grader och sol. 🙁 Så vackert ju!

image

image

Häftigt att se att det växer hallonbuskar rakt ut från berget. Ljungen växer också så fint. Finns hur mycket som helst.

image

Det blev en mysig liten tripp till klipporna. Synd på regnet. Har spelat in ett klipp från vår visit på periscope för er som följer mig där. 🙂

Nu ska jag skriva klart mitt inlägg om det här med om barn får ha tråkigt? Hörs snart igen.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
8 years ago

Hallå på er!!Måste ju säga att det ser ju hur vackert ut som helst, även utan sol som lyser!!Och dessa hus som ligger utmed vattnet är ju bara så pittoreskt och mysigt att man smäller av!! Hav och kust finns inget som slår! Här hemma i Varberg har det varit mulet tidigare idag, men varmt dock! Sen i efm kom det världens regnskur, och strax därefter visar sig den gula runda bollen, tack för de! =) Mot kvällen blir det grillning hos en vän tillsammans med andra vänner, hoppas vi kan sitta ute för på sommaren SKA man sitta ute, så är det bara. Jag har morrat hej vilt här i sommar när man fått duka inne för vi inte kunnat sitta ute. Hoppas ni får en fin efm och kväll med den gula bollen lysande över er ! =) MVH/Lotta

Nästa inlägg

Godmorgon!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x