Rain keeps pouring – Skitpisshelvetesskit

   
 
And the rain keeps pouring….

Alltså, ja jag vet faktiskt inte vad jag ska säga? Att försöka hålla en positiv känsla kring det börjar bli svårt. Idag vaknar jag upp och känner mig faktiskt jäkligt less. Skitväder! Jävla skitpisshelvetesjäklaskitfan. Så, nu fick jag svära loss om det lite. Men allvarligt? Kan det blir sämre eller? En dag hade vi lite sol, EN!  Då var den dessutom lite halvdan. Fifan alltså. Ändå har vi hållit oss kvar, jag menar, vi hade ju kunnat lyfta och bara dra hem. Men serru, vi resonerar som så att då är det ju ännu mindre semester. Ja att bara vara hemma liksom. Så vi har faktiskt hållit oss kvar, bara för att känna att vi gör något annat än bara är hemma. Vi får ju se saker. Uppleva andra miljöer. Jag tror att det på något sätt ändå gör gott för en. 

Idag är tanken att vi ska in till Smögenbryggan. Vi trotsar regnet och åker dit och kikar, då har vi ju i alla fall sett det. Ska ju vara fantastiskt på sommaren. Eeeh, kanske mest när det är soligt men ändå. 😉

  
  
Nu sitter Milo och sjunger ”Jag kääääännner mig naaaaaaaaken…….FAN vad bra!” Han har egen playlist på Spotify som han lyssnar igenom nån gång per dag. 🙂

Vi hörs sen igen!❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
chatarina
chatarina
8 years ago

Hej Nina! Ville bara tipsa om att min son Victor har släppt en ny låt på spotify. Han skulle bli jätteglad om du går in och lyssnar på honom. Låten heter Tonight . Många kramar från oss i Småland!

Linda
Linda
8 years ago

Hejsan !
Kul att höra att det fortsätter att regna. Vi har åkt nästan samma rutt som ni . Öland , Ullared och nu e vi snart i smögen . Hoppas att det kommer liiiite sol. Vi kanske ses .! Linda Ytterbom

Anna-Lena i Frankrike
8 years ago

Tråkigt med regna… =(
Kan inte du göra en video eller bilder med steg för steg där du visar hur du sminkar dig med ögonskugga? Är bjuden på middag i Monaco på fredag och behöver råååd! 😉

Anna
Anna
8 years ago

Det finns bara en sak att göra – tröstshoppa!!! Hehe… Nämen allvarligt, jag måste tipsa om Ellos pangrea just nu. 30% ytterligare rabatt på all rea……amen kom igen! Jag har just fått hem ett jättepaket med så snygga kläder, är nästan stum. Det finns massor av snyggt på rean, t ex såna sköna ”pös-byxor” som man ju bara älskar 🙂 Jag hittade även snygga boots med perfekt klack, lång cardigan och skön storpolo till hösten, jeans, skitsnygg blus….. Och allt så billigt så man nästan skäms 🙂

Tips tips tips 🙂 🙂

Nästa inlägg

Krabba som modell?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x