Sent godmorgoninlägg!

FÖRLÅT!

Påbörjade detta inlägg i morse, dock så blev det så himla fint väder så vi liksom kom av oss fullständigt med de dagliga sysslorna som att blogga till exempel. Såhär skrev jag i alla fall. 🙂 

Morning Sunshines! 

Eller? Ironiskt nog så skiner solen här idag när vi vaknar. Jag kan inte hjälpa att jag blir irriterad. Det har varit konstant molnigt, alltså tjockt molnigt på nästan hela vår resa. Så idag spricker det upp, när vi ska åka hem. What? Nu liksom? Hemma regnar det som fan hörde jag så det känns ju också sådär att åka hem till. Ja ni, detta väder är på allas läppar men det är något man ABSOLUT inte kan göra något åt ju. Så är det! 

   

Ser ni? Sunshine all over the place liksom. Man undrar ju om nån vädergud vill spela oss ett litet spratt. 😉 Vi har i varje fall packat ihop här. Utcheckning är det kl 12. Milo har hittat massor med nya vänner så han är ute och leker. Honom ser vi knappt nu. Den här campingen är väldigt barnvänlig. Stor lekplats och lekrum med pingisbord och film. Så även om det regnat och haft sig så har det varit toppen för honom. Bra där! Det ligger dessutom bara 10 minuters bilfärd ifrån Smögenbryggan. Man behöver inte ens ta bilen faktiskt, bussarna går precis utanför campingen, varje halvtimme. Så hade det varit supertoppen väder hade vår vistelse blivit fantastisk! 

   
   
Kolla bara utanför servicehuset där toaletterna och duscharna finns. Så himla fräscht. Duscharna ska vi inte prata om! 

   

Så fräscha badrum där hela familjen kan kissa, bajsa, duscha och t.o.m bada liksom. Det tycker jag är en sån himla bra service ju. 

 

Whoop whoop! 🙂 Helspegel också.  
 

Eftersom vädret log emot oss tog vi ett snabbt beslut att ta oss till Smögen igen. Det ska jag skriva mer om i nästa inlägg. 

Nu är det matpaus här snart. Hörs sen igen! 🙂  

6
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
8 years ago

Härligt att ni fick njuta lite av solen till slut! <3

Nästa inlägg

Smögenbryggan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x