Nu är det officiellt!

Halloj igen! 

Sådär, nu är vi hemkomna igen efter ett bra möte. Jag är så glad förstår ni. Den här möjligheten kom till mig när jag som mest ville ha den. Så kan man säga. Bara några dagar innan samtalet som ledde till detta kom, gick jag och kände mig ostimulerad. Jag har ju slutat tillverka i samma utsträckning som tidigare så idag är mitt jobb bara bloggen. Kände att jag ville göra något roligt, alltså jobba med nåt annat roligt också. Bloggen är skitkul jobb, inte så. Men rent ekonomiskt och ur stimulans synpunkt vill jag göra nåt mer. Något som är givande och kul. Gärna med lite härliga människor man möter osv. Jag har ju jobbat med mycket olika jobb i mitt liv. Drivit gym, varit butikschef på olika ställen, varit försäljare i omgångar, jobbat med ekonomi på kontor, varit personalchef osv….. 

 

Milo var med och hade med sig paddan under tiden vi hade möte. Söta Lollo vovven äääälskade Milo. Hon låg så fint bredvid och sov. Gullis! 

   

  
Idag blev det då äntligen officiellt! Jag är ny säljare på klädmärket Love Forever. Wiooooo….. Jag har ett disktrikt som jag sköter och sen börjar en till tjej och sköter det andra distriktet. Det kommer vara en hel del jobb nu framåt då vi har lite mässor och visningar på gång och det känns sååååå kuuuuul! Jag är så laddad och känner mig så lyckligt lottad som får jobba med något man verkligen älskar….kläder! ❤️

Vi kommer göra massa kul framöver, fixa events och kul. Först och främst ska jag hosta igång en tävling, imorgon förmiddag drar jag igång den. Självklart är det Love Forever som står för vinsten! 

Lycklig! ❤️

Nu ska vi åka ut med vänner för lite grill och bastu. Hörs sen igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

24 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JennyMW
JennyMW
8 years ago

Guuud vad roligt!!! Massor med grattiskramar till dig!!!
Jenny

Anna
Anna
8 years ago

Grattis! Vad roligt för dig

Lina
8 years ago

Stort grattis!!!!! Vad roligt!!!!! Lycka till!!! Kramar

Lina
8 years ago

Hoopas på nåt kul event snart 😉

Anna
Anna
8 years ago

Grattis! Va kul ☺

Lisoball
8 years ago

Härligt Nina! Stort grattis! 😀 😀

Alice
Alice
8 years ago

Å vad roligt! Väntar på att se vad du kommer att visa för fina kläder

Synnöve Pettersson
Synnöve Pettersson
8 years ago

Grattis! Vad kul, du kommer att vara en strålande säljare. Kram

Anne
Anne
8 years ago

Stort grattis till det roliga jobbet!

Annelie
8 years ago

De har verkligen jätte fina kläder, grattis till jobbet!
Kram

Sofia J
Sofia J
8 years ago

Grattis! Det låter som ett jobb som passar dig perfekt!

Lena - Gott för själen
8 years ago

Vad kul! Grattis!

Kram Lena

Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
8 years ago

Grattis och lycka till!

Ulrica
8 years ago

Åh vad spännande!! Stort GRATTIS och lycka till :).
Jag lovar att göra så mycket reklam jag kan för dig och märket!
Ser med spänning fram emot kommande event.
Kram Ulrica

Susanne
Susanne
8 years ago

GRATTIS!
Vad roligt!
Så kul!

Evelina
8 years ago

Men va skoj!!! Grattis!! Passar dig perfekt!!

Fraidy83
Fraidy83
8 years ago

Åh stort grattis!!! Kommer passa dig perfekt!!! Kram <3

Anna
Anna
8 years ago

Grattis!!!

Nina
Nina
8 years ago

Weeeeee… Vad roligt!!! Stort Grattis!

Annica
Annica
8 years ago

Gud vad roligt för dig Nina! Grattis!!!

aa
aa
8 years ago

Lycka till med allt, låter jättekul. =)

Terece Almering
8 years ago

Ser fram emot att jobba ihop med dig bästa Nina!!!!

Berit
Berit
8 years ago

Men det låter ju som ”handen i handsken” jobbet för dig 🙂
Lägger in en önskning om en turné uppåt i landet då deras kläder bara går att ”köpa” i Luleå och Malå. Visst är hemsidan bra men man vill gärna prova känna och inspireras.

Karin
8 years ago

Grattis och lycka till!!!!

Nästa inlägg

Mitt bästa recept på tårtbotten

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x